U zocht: klantenservice Evides

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Evides?

Bel 035-2046666

klantenservice Evides

Beoordeling:

klantenservice Evides
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Evides klantenservice

Over Evides
U heeft ze misschien wel eens gezien wanneer u de van Brienenoordbrug overreed, grote watercontainers van Evides. Wat u echter nog niet weet over Evides is dat zij de tweede plek bezetten in Nederland, qua afzet en omzet in het watersegment met een aantal van bijna 2,5 miljoen klanten. Het gebied waar zij afzetten bestaat uit Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Ook in het industriesegment is Evides duidelijk aanwezig als een van de grootste in West-Europa.

Evides en haar klanten
U kunt op werkdagen elke dag bij de klantenservice van Evides terecht. U kunt zowel voor de standaard zaken bij het bedrijf terecht, zoals het doorgeven van uw meterstanden en het doorgeven van een verhuizing en als u klant wil worden. Verder staat de klantenservice van Evides uiteraard open voor algemene vragen over complimenten, klachten en advies. Bijvoorbeeld over de prijs van uw drinkwater en hoe Evides de kwaliteit van uw drinkwater op peil houdt. De medewerkers geven u ook graag advies over betaalwijzen en over de facturen die u van Evides heeft gekregen. Schroom ook bij storingen niet om contact op te nemen met de klantenservice van Evides, zij zullen in dit geval druk bezig zijn deze te verhelpen. Wel zullen zij u graag uitleggen wat er aan de hand is en wat u eventueel zelf kunt doen om zo min mogelijk last te hebben van de storing. De klantenservice geeft ook antwoord op overige vragen. Deze vragen kunnen over zeer uitlopende onderwerpen gaan van vragen over een loden waterleiding. Is dit gevaarlijk? Moet ik een lodenwaterleiding vervangen? Of hoe gaat het aanleggen van een openbare drinkwaterpunt in mijn straat/gemeente in zijn werk?

Een paar handige tips van Evides
Duurzaam en milieu vriendelijkheid zijn twee kernwoorden in het beleid van Evides. U kunt hier als klant ook aan meewerken door zo weinig mogelijk verwarmd water te gebruiken. Douche bijvoorbeeld wat korter, was uw kleren bij een lagere temperatuur. Dit zijn twee tips van velen die uw warm watergebruik kunnen verminderen. De klantenservice van Evides geeft u graag tips om op een zo bewust mogelijke manier met verwarmd water om te gaan. De medewerkers lopen over van informatie over het gebruik van water, deze informatie willen zij graag met u delen. Dus voel u niet bezwaard om te bellen naar de klantenservice van Evides om deze tips te vragen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor uw portemonnee. Hoe minder water u hoeft te verwarmen hoe minder u betaalt.

Wat te doen bij een verhuizing?
Een verhuizing is over het algemeen een heel gedoe. Een wateraansluiting is gelukkig meestal aanwezig bij aankomst, ook de vorige bewoners hadden immers water nodig. Het enige wat u in dit geval hoeft te doen is de klantenservice van Evides te bellen en water aan te vragen voor dit adres. Dit is voor de medewerkers in een handomdraai geregeld. Indien er geen wateraansluiting aanwezig is in het gebouw, kunt u deze gemakkelijk aanvragen en daarna het water aanvragen bij de klantenservice.

Het klantenservice Evides telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Evides

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Evides. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Evides, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

jj v d loos

nieuwe watermeter is keurig gedaan .

M.J. Bodewes van Ruiten

Ik krijg namelijk nooit een nota, alleen later een herinnering, dan krijg ik de indruk, dat ik een wanbetaler ben.
Graag zou ik automatische afschrijving van Evides hebben
, dan ben ik daarvan af.
Groeten M.J.Bodewes van Ruiten.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Evides

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Evides?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu