U zocht: klantenservice Evean

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Evean?

Bel 035-2046666

klantenservice Evean

Beoordeling:

klantenservice Evean
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het bedrijf Evean specialiseert zich in thuiszorg. Veel mensen associëren thuiszorg met oudere mensen, maar dit hoeft zeker niet altijd het geval te zijn.

Dementie
Diabetes
Herstel

Thuiszorg kan zowel voor een langere periode gebeuren als voor slechts een korte tijd. Bent u bijvoorbeeld herstellende van een operatie, dan is het wel zo prettig als er in het begin iemand voor u kan zorgen. Met thuiszorg bent u dan op de goede plek. Bij Evean kunnen ze u hier uiteraard meer over vertellen. Thuiszorg is daarnaast ook heel fijn voor iemand die lijdt aan dementie. Dit is een lastige ziekte en het is met name voor de familie erg moeilijk vaak om mee om te gaan. Het is natuurlijk niet leuk om te zien dat een familielid nog een gezond lichaam heeft vaak, maar dat de mentale toestand het laat weten. Deze mensen zijn vaak verward en vergeten dus veel dingen. Uiteindelijk kunnen zij ook de namen van hun eigen familieleden niet meer herinneren en dit is voor deze mensen heel erg moeilijk. In zo’n situatie komt Evean dus in actie. Zij zullen de zorg van u overnemen en ervoor zorgen dat de persoon in kwestie in goede handen is. Wilt u hier meer informatie over en erachter komen of dit iets is voor u? Zoek dan vandaag nog het telefoonnummer van Evean op en bel ze.
Vind het telefoonnummer van Evean
Wat is de beste plaats om het telefoonnummer van Evean te vinden? Wij raden u aan om hiervoor het bedrijf NL Contact te gebruiken. Zij hebben ten eerste een zeer goede website waar u deze informatie op kunt vinden. Zij hebben hier zeer overzichtelijk de contactgegevens van alle belangrijke bedrijven in Nederland verzameld. Het is mogelijk om per bedrijf te zoeken. Weet u echter de naam van het bedrijf niet (precies)? Dan is het ook een optie om binnen de verschillende categorieën te kijken die zij op de website hebben gezet. U krijgt dan alle bedrijven binnen de categorie van uw keuze simpelweg op een rijtje te zien en aan de hand daarvan kunt u uw keuze maken. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met NL Contact. Door te bellen met 0900-0700 krijgt u voor slechts € 0,80 per minuut de informatie waar u naar op zoek bent. U kunt het telefoonnummer van Evean noteren, maar ook kunt u ervoor kiezen om u direct te laten doorverbinden naar het telefoonnummer van Evean. Veel mensen kiezen voor deze optie zodat zij meteen alles kunnen regelen. De medewerkers van Evean zullen u vervolgens vriendelijk te woord staan en u alles vertellen wat u nodig heeft. 
Gebruik het telefoonnummer van Evean
Bent u klant bij Evean of verzorgen zij de thuiszorg van een familielid van u? Dan is het natuurlijk wel zo prettig om het telefoonnummer van Evean in uw telefoon te hebben. Dit kunt u makkelijk voor elkaar krijgen door contact op te nemen met NL Contact en hen te vragen of zij het telefoonnummer van Evean gratis per sms aan u op willen sturen. Op die manier heeft u het telefoonnummer van Evean altijd tot uw beschikking en kunt u deze gebruiken wanneer u dat nodig heeft. Of u nu wel of geen klant bent bij dit bedrijf, zij staan u uiteraard graag te woord. Neem dus vandaag nog contact op met NL Contact en vraag om het telefoonnummer van Evean. Zij zullen dit dan aan u kunnen geven en u kunt vervolgens bellen met Evean. Het hoeft echt niet ingewikkeld meer te zijn om een bepaald nummer te vinden.
Onze medewerkers, therapeuten, specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers zetten zich elke dag in voor onze cliënten. Wij hechten waarde aan het contact met onze cliënten. Bij alles wat wij doen, staan professionaliteit en betrokkenheid voorop. We wachten niet af, maar denken mee en kijken vooruit.

Evean biedt diensten in vijf categorieën:
•Thuiszorg
•Dagbesteding
•Behandeling (revalidatie/herstel)
•Wonen met zorg
•(Zorg)ondersteunende dienstverlening ledenvereniging

Het klantenservice Evean telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Evean

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Evean. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Evean, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
NL Contact - Uw prijzen zijn belachelijk. Ik raad je service niet aan.
- K. F.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Evean

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Evean?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu