U zocht: klantenservice EBS

Hulp nodig met het vinden van klantenservice EBS?

Bel 035-2046666

klantenservice EBS

Beoordeling:

klantenservice EBS
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

EBS is een Nederlands openbaar vervoersbedrijf, dat voornamelijk gericht is op de verzorging van het openbaar vervoer in de regio Waterland. Dit gebied is gelegen tussen Amsterdam en Hoorn. De centrale punten van het gebied zijn Purmerend en Edam-Volendam. De stadsregio Amsterdam heeft het gebied gegund aan EBS, die nu belast is met de verzorging van het openbaar vervoer is in Waterland.
EBS is sinds 11 december 2011 actief in de regio Waterland. De chauffeurs die werkzaam zijn bij EBS waren eerst werkzaam voor het bekende openbaar vervoersbedrijf Arriva. Daardoor heeft het personeel van EBS veel ervaring.
EBS is gevestigd in Purmerend. U kunt op verschillende manieren in contact komen met EBS. Het hoofdkantoor van de vervoermaatschappij is gevestigd aan de Nieuwe Gouw 8, 1442 LE in Purmerend. Indien u in contact wilt komen met EBS, kunt u echter eerst beter telefonisch contact opnemen. Dit kan via het nummer 0800-0327. De klantenservice is op verschillende tijden bereikbaar. U kunt telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur. Ook is het mogelijk om op zaterdag contact op te nemen van 09:00 uur tot 19:00 uur. Daarnaast is het mogelijk om op zon- en feestdagen contact op te nemen via dit telefoonnummer van 10:00 uur tot 18:00 uur. Er is ook een online contactformulier beschikbaar om in contact te komen met EBS.
Indien u het online contactformulier gebruikt om in contact te komen met EBS, dient u de volgende gegevens achter te laten: Onderwerp, Soort klacht, Geslacht, Voorletters, Achternaam, Postcode, Straat en Huisnummer, Plaats en uw emailadres. Ook kunt u een eventueel bus nummer invullen of een lijn waarmee u gereisd heeft. Het is tevens mogelijk de Lijn richting in te vullen en de opstap halte. Ook kunt u de vertrektijd vanaf de opstaphalte invullen. Vervolgens kunt u uw ov-chipkaart nummer en de datum van het voorval invullen. Tenslotte kunt u uw reactie achterlaten. Indien u het contactformulier ingevuld verstuurt, zal EBS zo snel mogelijk contact met u opnemen.
U kunt EBS ook aanschrijven. U kunt uw brief adresseren aan: EBS Public transportation BV, Nieuwe Gouw 8, 1442 LE Purmerend.

Het klantenservice EBS telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice EBS

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice EBS. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice EBS, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

pieter poortman

Anno 26 nov vervolg op klacht;
van af 17.26 contact gezocht met uw klantenservice overigens complimenten….NIET DUS… 1 afgebroken tenslotte 20 min wachttijd…zullen klacht in behandeling nemen.
Tenslotte een paar weken geleden met de afsluiting OLVG naar M. Bauerstraat werden we pas in de bus geinformeerd. wat scheelt er bij deze organisatie aan adekwate info voorziening en dat de berijders ook weten welke route ze moeten rijden….zo erg prettig zijn.
Nog steeds zeer ontevreden!!!!!

pieter poortman

Goeden avond, 26 nov

Vanavond stonden wij te wachten op de 371 richting Purmerend, bij de halte Kon Wilhelminaplein Amsterdam, vertrek om 17.26….in het donker een Bizliner geen verlichting…proactief zijn wij gaan staan… de bus reed door.
Volgende keer gewoon een duidelijke verlichte bestemming op de voorzijde. It Sucks!!!!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice EBS

Hulp nodig met het vinden van klantenservice EBS?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu