U zocht: klantenservice Ebooker

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ebooker?

Bel 035-2046666

klantenservice Ebooker

Beoordeling:

klantenservice Ebooker
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Ebookers Klantenservice.
Ebookers is een bedrijf dat zich bezighoudt met het boeken van hotels, huur auto’s, steden trips en vlieg tickets. Bij Ebookers zetten vele medewerkers zich in om aan de wensen van hun klanten te voldoen door gebruik te maken van verschillende reisaanbiedingen. Het doel van Ebookers is om de meest gekozen reis website van Europa te worden. Zij houden zich bezig met het boeken van reizen op het internet en zien het dan ook als hun taak om hun klanten op ieder moment van de dag zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Wanneer een potentiele klant de website Ebookers bezoekt, proberen zij het de klant zo goed mogelijk te maken en hen de mogelijkheid te geven om een reis te boeken die zoveel mogelijk aansluit bij de voorkeuren van hun verschillende klanten. Zij proberen het hun klanten zo makkelijk mogelijk te maken vanaf een eerste bezoek aan de website tot het moment dat zij weer thuiskomen van hun vakantie bestemming. Daarbij staat het voor Ebookers centraal dat hun website 24 uur per dag en gedurende zeven dagen per week beschikbaar is. De Ebookers klantenservice speelt hierbij een belangrijke rol. De medewerkers van de Ebookers klantenservice helpen u graag bij het uitkiezen van een voor u geschikte vlucht die zoveel mogelijk aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Ebookers klantenservice biedt onder andere vliegtickets aan van meer dan tweehonderd reguliere luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast bieden zij ook nog vluchten aan van zo’n 26 low budget maatschappijen. Doordat Ebookers Klantenservice hotel reserveringen voor klanten doet die verspreid zijn over de hele wereld, maar ook auto’s verhuurt, citytrips voor haar klanten uitstippelt en reisverzekeringen kan afsluiten, weet u zeker dat u nooit iets te kort komt. Ebookers Klantenservice beschikt over de nieuwste technologie, waardoor zij u snel en efficiënt kunnen bedienen. Doordat Ebookers is aangesloten bij de meest toonaangevende Europese reisbureaus zoals de SGR, ANVR en IATA, weet u dat u op een betrouwbare manier een reis kunt boeken bij hen met bovendien de laagste prijsgarantie. Ebookers is onderdeel van het bedrijf Orbitz Worldwide, dat in twaalf Europese landen actief is. Sinds juli 2007 is Obitz Worldwide een beursgenoteerd bedrijf dat één van de grootste ondernemingen in de reisbranche ter wereld genoemd kan worden. Ebookers zelf is slechts een van de merken van dit grote bedrijf en is aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, Finland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland, Zweden, Noorwegen en tenslotte Denemarken. In al deze landen hebben verschillende reizigers van verschillende nationaliteiten de afgelopen jaren verschillende reizen geboekt, waar zij grote voordelen uit hebben kunnen halen. Sinds 1996 houden de medewerkers van Ebookers klantenservice zich bezig met een interactieve website voor het boeken van reizen. Bij de Ebookers Klantenservice beantwoorden medewerkers graag al uw vragen, opmerkingen, klachten of suggesties.

Het klantenservice Ebooker telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ebooker

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ebooker. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ebooker, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

sauer herman

wat een gedonder met jullie spam van Rio onder de 400euro maak er vanaf 200 euro van, lachers op de hand, bespottelijk!!!!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ebooker

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ebooker?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu