U zocht: klantenservice Dunea

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Dunea?

Bel 035-2046666

klantenservice Dunea

Beoordeling:

klantenservice Dunea
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Dunea klantenservice
Over Dunea
Dunea beheert de duinen in het gebied van Monster en Katwijk. Zo zorgt het bedrijf er al 140 jaar voor dat de natuur schoon blijft en dat er schoon drinkwater gewonnen kan worden. Dunea levert schoondrinkwater aan gebieden als Wassenaar, Lisse, Den Haag en Katwijk. Dit zijn maar een aantal gebieden die Dunea voorziet van schoon drinkwater. Bijna de gehele randstad wordt voorzien door Dunea. De oorsprong van het bedrijf vindt plaats in Den Haag waar 140 jaar geleden werd ontdekt dat er zoet water onder de duinen zat. Vandaag de dag beheert Dunea het gehele duingebied en levert Dunea aan 1,2 miljoen mensen schoon en drinkbaar water.

Klantvriendelijkheid bij Dunea
De klantenservice van Dunea is van altijd bereikbaar voor al uw vragen over drinkwater. Dit kunnen praktische vragen zijn, u kunt bijvoorbeeld doorgeven dat u verhuisd bent en de facturen van Dunea naar een ander adres gestuurd moeten worden. Ook kunt u als nieuwe klant bij de klantenservice terecht. De Dunea klantenservice helpt u verder in welke stappen u allemaal moet nemen om optimaal van het product van Dunea gebruik te maken, namelijk heerlijk schoon drinkwater. U kunt voor een extreem breed scala aan vragen terecht bij de klantenservice. De gespecialiseerde medewerkers kunnen u altijd helpen. U kunt vragen stellen over brieven en nota´s. Bijvoorbeeld waarom u een nota krijgt als u uw contract bij Dunea hebt opgezegd. Vragen over welke nota’s u nog hebt open staan en of u überhaupt nog nota’s heeft openstaan, beantwoord de klantenservice graag. Ook kunt u meer informatieve vragen stellen over de duinen. Stelt u zich hierbij vragen voor als waar u wel in de duinen kan wandelen en welke diersoorten er grazen. U merkt dat het soort vragen waarmee u bij de klantenservice terecht kan over erg uitlopende onderwerpen kunnen gaan.

Storing? Bel de klantenservice van Dunea!
U kunt de klantenservice van Dunea uiteraard bellen in het geval van een storing. Een van de medewerkers zal u inlichten over de stappen die u moet volgen. Bij Dunea staat de kwaliteit van het water in het hoogste vaandel. Indien u vragen hebt over de eisen die Dunea aan haar water stelt, dan kan de klantenservice u daar ook over inlichten. Natuurlijk geven zij u graag tips over water, bijvoorbeeld hoeveel u moet drinken en hoe u uw water gebruik zo beperkt mogelijk kunt houden. De medewerkers staan open voor al uw vragen, zij proberen een antwoord te geven op al uw vragen. Zo probeert Dunea samen met u nog efficiënter te worden.

Het klantenservice Dunea telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Dunea

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Dunea. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Dunea, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

E.A. Nagel

Daar telefonisch contact krijgen nogal lang duurt stel ik u de vraag digitaal:
Tijdens mijn vakantie heb ik een brief ontvangen waarin gemeld werd dat de doorgegeven meterstand nogal zou afwijken van de verwachte stand. Kunt u mij aangeven in welk opzicht dit afwijkt?
Een extra controle leert dat de stand nu op 02475 staat. De opgegeven stand is dus de juiste.
mvg,
E.A. Nagel
Antonie Duyckstraat 5
2582 TB Den Haag
Meterregistratiecode: 2110042156
T: 0613012794
E: eduard.nagel@hotmail.nl

n.a. Krol

meterstand 00484

L.Matthijs

Het is onmogelijk om mij aan te melden als nieuwe klant,en de meterstand door te geven,L,Matthijs Johannes Camphuijsstr 24 a 2593 CP Den Haag. lensmatthijs@msn.com

De Haan

Nee!

C. Khedoe

Betreft meterregistratiecode: 9510149499:
De meterstand is op 26.1.2017 om 18.50 uur digitaal doorgegeven.
Ik heb ook een bevestiging van ontvangen op 26.1.2017

Mevrouw C. Khedoe
2533CP 101

Lia van de Pas

Mijn moeder mevr. van de Pas-Leunisse van dorpstraat 177 in Nootdorp is overleden 2631BZ en ik ben al meermaals bezig geweest om op te zeggen, maar omdat er nieuw systeem bij jullie is nog geen telefonisch contact kunnen hebben, moest na 2 januari weer proberen maar nu te druk.
op 10 jan. wordt de sleutel overgedragen aan Vestia en de meterstand opgenomen door ons, dat wilde ik aan u doorgeven, wat moet ik verder doen, mijn mail is cpas@planet.nl

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Dunea

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Dunea?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu