U zocht: klantenservice Duinen Zathe

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Duinen Zathe?

Bel 035-2046666

klantenservice Duinen Zathe

Beoordeling:

klantenservice Duinen Zathe
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Duinen Zathe is een Nederlands pretpark en is gevestigd in Appelscha te Friesland. Het park heeft veel verschillende attracties. Zo zijn er verschillende waterglijbanen, is er een attractie in de vorm van een helikopter, een surfpark, een zweefmolen ‘Flying Swing’ en een draaimolen. Daarnaast is er een spookhuis, zijn er botsauto’s en botsbootjes, en achtbanen, een piratenschip en een grote speeltuin. Er is een vulkaaneiland, waar kinderen vanaf kunnen glijden. Ook is er een overdekt klim- en speelkasteel en zijn er trampolines.
In eerste instantie was Duinen Zathe een restaurant waar alleen koffie en thee geschonken werd. De eigenaar van het restaurant had als hobby om houten klimrekken te maken. Deze werden in de achtertuin bij het restaurant geplaatst. De eigenaar merkte dat dit steeds beter ging lopen. In het begin van de jaren ’70 werd het restaurant verkocht. Er vond daarna een grote verbouwing plaats. Naast de speeltuin werden er verschillende attracties gebouwd. Ook dit park ging steeds beter lopen, waardoor er meerdere attracties bij kwamen. Sinds 1984 is het park eigendom van een grote familie en in 2002 ging het park verhuizen.
Momenteel is het een modern en bekend park, waar diverse evenementen worden georganiseerd. Het is mogelijk om schoolreisjes, familiedagen, personeelsfeesten en andere evenementen te organiseren in Duinen Zathe.
De entreeprijzen lopen op vanaf €5,-. Kinderen van 1 en 2 jaar mogen voor €5,- naar binnen. Vanaf 3 jaar moet er €12,50 betaald worden voor een toegangskaart. Voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar en minder valide mensen moet er een bedrag van €10,- worden betaald. Groepen vanaf 15 personen betalen €11,- per persoon. Kinderen die jarig zijn mogen gratis naar Duinen Zathe.
Het park heeft verschillende openingstijden en is voornamelijk open in de maanden april tot en met oktober. De meeste dagen is het park geopend van 09:30 tot 17:00 uur. Regelmatig is het park een uur langer open.
U kunt het park bereiken door de klantenservice te bellen op 0516-430395. Het park is gevestigd aan de Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha. Mocht u uw vragen per post willen stellen, kunt de brief adresseren aan Duinen Zathe, Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha. U kunt tevens een mail sturen naar info@duinenzathe.nl. Op de website van Duinen Zathe kunt uw een online contactformulier invullen. Indien u uw gegevens achterlaat, zal het park zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Het klantenservice Duinen Zathe telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Duinen Zathe

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Duinen Zathe. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Duinen Zathe, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Duinen Zathe

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Duinen Zathe?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu