U zocht: Douglas

Hulp nodig met het vinden van Douglas?

Bel 035-2046666

klantenservice Douglas

Beoordeling:

Douglas
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Douglas: het grootste online beauty assortiment van Nederland

Douglas biedt het grootste online beauty assortiment aan in Nederland. Geniet van heerlijke luxe geurtjes, prachtige make-up merken en designer producten. Douglas combineert luxe, exclusieve en eigen merken. Ga naar een van de vele parfumerieën of shop eenvoudig via de Douglas webshop. Het team van klantvriendelijke professionele werknemers staat dagelijks voor u klaar om u te helpen met vragen over producten. Met meer dan 2 miljoen online dagelijkse shoppers in de webshop, staat de klantenservice u per telefoon of mail ter woord, mocht u met vragen zitten.

Verwen uzelf met luxe producten van Douglas

Het beauty bedrijf vond haar oorsprong in 1821. Douglas begon als een zeepwinkeltje dat groeide tot de grootste parfumerie van Europa. Met meer 2.400 locaties verspreid over Europa is er altijd een filiaal bij u in de buurt. Koop hier uw dagelijkse benodigdheden zoals shampoo, tandpasta en showergels. Verwen uzelf met prachtige luxe merken make-up of parfums. Vind hier geweldige cadeaus waarmee u uw vrienden en vriendinnen erg gelukkig zal maken.

Contact met Douglas

Douglas is haar klanten graag van dienst. De klantenservice medewerkers zitten dan ook 6 dagen per week voor u klaar. Met vragen over producten of bestellingen, opmerkingen, wensen of eventuele klachten kunt u bellen naar 088-3694545. Dit telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.30 en 18.00 en op zaterdag tussen 09.30 tot 13.00. Neemt u liever per mail contact op? Stuur dan een mailtje met uw vraag of opmerking naar klantenservice@douglas.nl.

Overige contactmogelijkheden

E-mail: klantenservice@douglas.nl
Website: https://www.douglas.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DouglasNederland
Instagram: https://www.instagram.com/douglasnederland/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/douglas_ned

Het klantenservice Douglas telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Douglas

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Douglas. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Douglas, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder. Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

https://www.Douglas.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Douglas

Hulp nodig met het vinden van Douglas?

Bel 035-2046666

Menu