U zocht: klantenservice Dong energy

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Dong energy?

Bel 035-2046666

klantenservice Dong energy

Beoordeling:

klantenservice Dong energy
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Dong Energy Klantenservice

Dong Energy
Dong Energy is een kleine vis in de grote zee van energiemaatschappijen. Door deze kleinschaligheid zijn zij erg flexibel. Het bedrijf is gestopt met het bouwen van kolencentrales en heeft onlangs een gigantisch windmolenpark in zee geplaatst. Op deze wijze neemt Dong Energy haar verantwoordelijk tegenover de leefomgeving waar we allemaal deel van uitmaken.

Duidelijkheid bij Dong Energy
Bij Dong Energy houden ze van duidelijkheid. Duidelijkheid over tarieven en duidelijkheid over producten. Indien u voor vragen de klantenservice van Dong Energy belt, zult u een van de enthousiaste medewerkers aan de lijn krijgen. Zij helpen u graag verder met het vinden van de juiste oplossing van uw probleem. Ook verstrekken zij graag informatie over Dong Energy als bedrijf. Dong Energy houdt niet van tijdelijke acties, een nieuwe klant betaalt evenveel als een bestaande klant, zo houden zij het duidelijk.

Dong Energy en haar klanten
Dong Energy hebben betreft haar klantenservice twee afdelingen, een voor de consumenten markt en een voor de zakelijke markt. U kunt terecht bij de klantenservice van Dong Energy wat betreft vragen over onze verschillende producten. De medewerkers zullen u precies uitleggen welk product het beste bij uw persoonlijk situatie past. Ook vragen over het doorgeven van de meterstanden beantwoorden de medewerkers graag.

Klachten bij Dong Energy
Voor klachten of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dong Energy. Het is de bedoeling dat zij uw klacht aan de telefoon oplossen, zodat u geen last meer heeft van uw probleem. Het kan zijn dat uw klacht te ingewikkeld is om meteen op te lossen. In dit geval ontvangt u binnen 5 werkdagen alsnog een gepaste oplossing voor uw klacht.

Tips van Dong Energy
Voor het besparen van energie heeft Dong Energy een paar handige tips voor u. Isolatie is het sleutelwoord bij het besparen van energie. Indien u uw huis goed isoleert, kan uw verwarming een graadje lager. Dit scheelt u geld en is beter voor het milieu. Een andere zeer gemakkelijk uit te voeren tip is het gebruik van spaarlampen. Een spaarlamp gebruikt 80% minder stroom dan een gewone lamp. U merkt geen kwaliteitsverschil, er is alleen een verschil op uw energie rekening. Op de verwarming van uw huis kunt u niet alleen door isolatie besparen maar ook door slim gebruik te maken van uw thermostaat. Zij raden aan om uw thermostaat bij vertrek op de laagste stand te zetten. Hetzelfde kunt u doen als u gaat slapen, u wordt dan immers warm gehouden door een lekker warm dekbed, een verwarming is tijdens uw nachtrust overbodige luxe. Voor meer handige tips kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van Dong Energy.

Het klantenservice Dong energy telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Dong energy

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Dong energy. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Dong energy, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

P.O.Huiberts

Ik heb vandaag een brief gekregen van dong,
Is het niet voordeliger om gas+stroom op een rekening te zetten en automatisch af te schrijven?
Ik betaal graag de laagste prijs.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Dong energy

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Dong energy?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu