U zocht: klantenservice Divoza

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Divoza?

Bel 035-2046666

klantenservice Divoza

Beoordeling:

klantenservice Divoza
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Divoza Horseworld is een winkel met een bijbehorende webshop die alles verkoop wat te maken heeft met de ruitersport. Dit doet Divoza Horseworld al ruim 85 jaar lang. Divoza vindt het belangrijk om enkel kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Dit doen zij dan ook aan klanten uit de hele wereld. Het maakt bij Divoza dus niet uit of de klant uit Nederland of uit de Verenigde Staten komt. Voor Divoza is het erg belangrijk dat de producten die ze verkopen van de hoogste kwaliteit is. Daarom verbetert Divoza haar producten dan ook continu, zodat haar klanten altijd tevreden zullen zijn over de gekochte producten. Hiernaast biedt Divoza ook een grote hoeveelheid aan internationale producten aan. Het is dan ook niet gek dat Divoza de grootste collectie internationale ruitersportartikelen heeft. Divoza heeft naast een goedlopende webshop ook een aantal winkels. Divoza heeft vijf winkels, gelegen in Enschede, Heteren, Leek, Zoetermeer en Staphorst. Wanneer u echter niet in de buurt woont van een van deze winkels, dan kunt u alle producten ook online bestellen. Divoza streeft erna om elk product dat voor 19.00 besteld is, de volgende dag al te leveren. Bij bestellingen buiten Europa kan dit langer duren, zo’n 5 tot 21 dagen. Divoza verkoopt ruitersportproducten van verschillende merken. De merken die u bij Divoza kunt vinden zijn onder andere Aigle, Dimacci, ANKY technical casuals, Eskadron, Barnsby, Cavalor, Grand National, Horka, Manfredi, Mattes en nog vele andere. Verder verkoopt Divoza producten speciaal voor de ruiter, maar ook producten speciaal voor het paard. Ook verkoopt Divoza producten voor de stal. Het maakt echter niet uit welk product het is, elk product is belangrijk voor Divoza. De kwaliteit van de producten worden dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. Dit behoort tot de Divoza klantenservice. Divoza wil de klanten namelijk de allerbeste producten bieden. Heeft u na aankoop nog een opmerking over het gekochte product of wil u meer informatie over Divoza voordat u een van de vestigingen bezoekt of via de webshop een aankoop maakt? Dan kunt u het beste contact opnemen met de Divoza klantenservice. Dit kan telefonisch via 0594 41 21 45, van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot en met donderdag kan dit van 09.00 ’s ochtends tot en met 18.00 ’s avonds. Op donderdag is de Divoza klantenservice langer beschikbaar, namelijk van 09.00 ’s ochtends tot 21.00 ’s avonds. Op zaterdag kunt u tussen 09.00 ’s ochtends en 17.00 ’s avonds de Divoza klantenservice bereiken. Eventueel kunt u de Divoza klantenservice ook via de mail een tip, klacht, opmerking of vraag sturen. Dit kan via info@divoza.com. Medewerkers van de Divoza klantenservice zullen uw mail dan zo snel mogelijk beantwoorden. Op de webpagina van de Divoza klantenservice vindt u meer algemene informatie over de diensten van Divoza.

Het klantenservice Divoza telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Divoza

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Divoza. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Divoza, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Divoza

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Divoza?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu