U zocht: Klantenservice Ditzo

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Ditzo?

Bel 035-2046666

Klantenservice Ditzo

Beoordeling:

Klantenservice Ditzo
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het uitzoeken van een goede zorgverzekering kan soms aardig lastig zijn. Met zoveel keuze in zorgverzekeraars is dat ook niet zo gek. Als u zich hier niet goed op voorbereid kan dit ook nog eens leiden tot de verkeerde beslissing en dat wilt u natuurlijk niet. Een van de betere zorgverzekeraars in Nederland is wel Ditzo. Zij zijn de goedkoopste aanbieder op dit gebied in ons land en u behoudt uw vrije keuze. Als u zich een beetje verdiept heeft in zorgverzekeringen dan weet u dat dit lang niet altijd het geval is.

Geen medische selectie
De mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen
Makkelijk declareren van uw zorgkosten

Dit zijn een aantal voordelen van een zorgverzekering van Ditzo. Bij veel zorgverzekeraars moet u eerst een medische selectie ondergaan voordat u hier een verzekering kunt afsluiten. Bij Ditzo kan echter iedereen terecht, ongeacht uw medisch dossier. Wilt u hier meer over weten? Bel dan naar het telefoonnummer van Ditzo. Een van de medewerkers staat u graag te woord over de vele voordelen die zij te bieden hebben. Neem bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen. De hoogte van het eigen risico is ieder jaar weer anders en het kan ook afhangen of u het zelf verhoogt. Weet u echter al dat u uw gehele eigen risico zult moeten gaan betalen en doet u dit liever niet in een keer aan het einde van het jaar? Dan kunt u er bij Ditzo ook voor kiezen om dit gespreid over het hele jaar te doen. U hoeft zich er dan aan het einde van het jaar geen zorgen meer over te maken.
Uw zorgkosten declareren via het telefoonnummer van Ditzo
Als u zorgkosten maakt, dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk declareren. Dat snappen ze bij Ditzo helemaal. Zij hebben daarom speciaal daarvoor een app ontwikkeld waarmee u dit kunt doen. Komt u er echter niet helemaal uit? Dan kunt u uiteraard contact opnemen via het telefoonnummer van Ditzo. U moet dan natuurlijk wel het telefoonnummer van Ditzo eenvoudig kunnen vinden. En hier helpen ze u bij NL Contact mee. Dit bedrijf heeft verscheidene contactgegevens van de belangrijke bedrijven in hun database staan. U kunt hiervoor terecht op hun website, maar ook kunt u telefonisch contact met ze opleggen om zo de informatie te krijgen die u nodig heeft. Uiteraard kunt u op die manier het telefoonnummer van Ditzo achterhalen. Wanneer u belt naar NL Contact, dan is het ook mogelijk om ervoor te kiezen dat zij u doorverbinden met bijvoorbeeld het telefoonnummer van Ditzo. Zo kunt u alles in een keer regelen.
Alles regelen via het telefoonnummer van Ditzo
Zoals we al eerder opmerkten, kiest u niet voor de eerste de beste zorgverzekering. Het is uiteraard zeer prettig dat Ditzo de goedkoopste zorgverzekering aanbiedt. Maar misschien stelt u ook wel andere eisen aan uw verzekeraar. Gelukkig staan zij u via het telefoonnummer van Ditzo graag te woord over alles wat zij u kunnen bieden. Voor veel mensen is het bijvoorbeeld ook erg belangrijk dat zij kunnen rekenen op een goede klantenservice. Om hier achter te komen kunt u het beste contact opnemen via het telefoonnummer van Ditzo. U kunt dan zelf bepalen of u dit een prettige verzekeraar vindt of niet. Uiteraard helpen ze u bij NL Contact graag om de gegevens te vinden die u nodig heeft. Neem daarvoor contact op via het nummer 0900-0700. Voor slechts € 0,80 komt u dan al een heel eind verder. Doe het vandaag nog!
Ditzo is een Nederlandse verzekeraar. De organisatie is voornamelijk actief op internet en is een onderdeel van ASRNederland N.V. Bij Ditzo kan de klant dan ook online een verzekering af sluiten. Het is wel mogelijk om telefonisch contact op te nemen voordat er een verzekering wordt afgesloten.
Ditzo kan verzekeringen leveren die goed aansluiten bij de persoonlijke voorkeur van elke klant. Ze zijn dan ook toegespitst op wat de klant daadwerkelijk behoefte aan heeft. Ditzo hanteert duidelijke voorwaarden, die gemakkelijk aangepast kunnen worden.
In 2007 startte Ditzo met de autoverzekering, waarna het aanbod werd uitgebreid met de woonhuisverzekering, de inboedelverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering, de reisverzekering en de rechtsbijstandsverzekering. In 2011 werd de zorgverzekering toegevoegd aan het aanbod.
De klantenservice van Ditzo is te bereiken op het nummer 030-6997930. Dit nummer kan bereikt worden voor vragen over uw verzekering, een betaling of een premie. Het nummer is te bereiken voor vragen over uw verzekering van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Voor vragen over een betaling of de premie is het telefoonnummer te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is niet te bereiken op feestdagen en op zondagen.
Voor hulp bij ziekte in het buitenland is het nummer 0(031)206515151 te bereiken. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Voor hulp bij schade of pech in Nederland of in het buitenland met spoed is het nummer 0(031)306990708 te bereiken. Ook dit telefoonnummer staat 24 uur per dag tot uw beschikking. Daarnaast is er een telefoonlijn voor PrePaid Pechhulp. Dit is het nummer 0800-6834896. Dit nummer is tevens 24 uur per dag te bereiken.
Naast de verschillende telefoonnummers kunt u ook contact opnemen met Ditzo door een online contactformulier in te vullen. Er wordt dan uiterlijk binnen 14 dagen contact met u opgenomen.
Ditzo is daarnaast actief op sociale media. Vragen kunnen dan ook gesteld worden op Twitter en op Facebook. Indien er online vragen worden gesteld, wordt er direct een bevestiging gegeven en zal er binnen 14 dagen geantwoord worden. Als u een verzekering afsluit, wordt er binnen een paar minuten een bevestiging gestuurd. Indien u een verzekering afsluit, maar u niet direct wordt geaccepteerd moet u Ditzo zelf eenmalig bellen. Binnen vijf dagen zal er dan contact worden opgenomen. Bij een online contactformulier wordt er binnen 14 dagen contact opgenomen. Ook bij het schriftelijk melden van schade, zal er binnen 14 dagen contact worden opgenomen. Indien er een declaratie of machtiging wordt ingediend van de Ditzo Zorgverzekering, wordt dit verwerkt binnen 14 dagen. Mocht u een klacht hebben ingediend, wordt de klacht bevestigd na enkele minuten en wordt de klacht beantwoord binnen 14 dagen.
Tevens kan er een klacht worden ingediend tegen Ditzo. Er bestaat een klachtenformulier, dat beschikbaar is op internet. Ook kan er telefonisch contact worden opgenomen met Ditzo via het nummer 030-6997930. Tevens kan er schriftelijk een klacht worden ingediend. De brief kan worden verstuurd naar Ditzo, t.a.v. de klachtenafdeling, Postbus 85396, 3508 AJ Utrecht. Na 7 dagen wordt de ontvangst van de klacht bevestigd. Binnen 14 dagen zal er inhoudelijk gereageerd worden. Mocht de klacht niet naar wens worden opgelost, kan er binnen 3 maanden na de indiening van de klacht contact worden opgenomen met het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (Kifid). Het adres van Kifid is KiFiD, Postbus 93257, 2509 AG ’s-Gravenhage. Het telefoonnummer is 070-3338999. Ook kan er een procedure tegen Ditzo worden gestart bij de rechter. Daarnaast kunnen klachten over de zorgverzekering worden ingediend bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen, Postbus 291, 3700 AG Zeist. Het telefoonnummer is 088-9006962.

Het klantenservice Ditzo telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ditzo

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ditzo. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ditzo, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

CN Sprengers

Kunt U AUB EEN NIEUW POLISBLAD TOESTUREN Relatienr.461130521 Dank U

Bruno

Onjuist de Friesland is 20 euro goedkoper dan u vermeldt
Uw misleidende vermelding met toelichting op Facebook wordt geplaatst.

Contact

 

035-2046666

 

 

www.ditzo.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice Ditzo

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Ditzo?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu