U zocht: klantenservice Dirk van den Broek

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Dirk van den Broek?

Bel 035-2046666

klantenservice Dirk van den Broek

Beoordeling:

klantenservice Dirk van den Broek
3,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3.5 out of 5 based on 2 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Dirk van den Broek is een Nederlandse supermarktketen en onderdeel van de “Samenwerkende Dirk van den Broek Bedrijven”. Onder dit bedrijvencluster vallen ook de supermarkten “Bas van der Heijden” en “Digros” (die beide dezelfde formule als Dirk van den Broek hebben), de drogisterijketen “Dirx Drogist”, de slijterijen “Dirck III”, de vakantiewinkels D-reizen, en een eetgelegenheid D-Break. Dirk van den Broek richt zich vooral op een lage prijs van de producten en wat minder op uitgebreide service. Dirk van den Broek is aangesloten bij de inkoopvereniging Superunie.

Het klantenservice Dirk van den Broek telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Dirk van den Broek

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Dirk van den Broek. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Dirk van den Broek, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★★
Beste, heb op zondag 2 nutrilon standaard 1 aangekocht, vergissing het gaat om melk tot 6 maanden, mijn dochter is er nu 8 maanden, ik kom vanuit België, was op familiebezoek, kan ik die met mijn kassabon omruilen en tot wanneer heb ik de tijd. Mvg 0032484127742
- Boutakmanti racheda

★★☆☆☆
Beste,ik heb van de week 4.pakjes Duitse biefstukjes die in de aanbieding waren [zoetermeer] gekocht,maar na het bakken en proeven gelijk in de contener gedonderd.Waar komt dat vlees vandaan.???Het is bedorven er zit een rotsmaak aan.Controleren jullie het vlees nooit.??Onbegrijpelijk dat dit verkocht wordt.Schande.Daar moet de voedsel warendienst naar kijken.Als jullie dat zelf niet doen.Wim.
- W.SIR8-T

dennis

dikke mongoolen niet een 0800 nummer nu kan je meer geld pakke he maar ik kom nooit meer bij de dirk schooier en moet ik jullie ook nog 1 ster geven pfff

Kenneth Ball

Ik weet niet of dit de goede plaats is, maar ik heb een ernstige klacht over DvdB op de Sloterkade.

Op zaterdag 16 november rond 1400 uur, werd ik aangehouden bij de kassa door een medewerker van DvdB. Hij wou in mijn tas kijken. Ik heb dit geweigerd. Ik ben nameilk geen dief.

Na minuten lang luidkeels ruzie gemaakt te hebben, ben ik uiteindelijk weg gekomen, – zonder boodschappen, en ging verder naar de Jumbo op de Hendrik Jacobzstraat.

Ik kom meer dan 30 jaar bij DvdB op de Sloterkade. Van nu af aan zal ik de meerderheid van mijn boodschappen bij Jumbo doen !

Kenneth Ball, hortonball@gmail.com

A.W Standaar

Mijn E-mail is : tonstandaar@tiscali.nl Ik wil iets weten over de brillen met leeslampje die U ooit heeft verkocht. Worden die nog geleverd en waar kan ik die kopen?Bij voorbaat dank Ton Standaar

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Dirk van den Broek

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Dirk van den Broek?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu