U zocht: klantenservice DigiD

Hulp nodig met het vinden van klantenservice DigiD?

Bel 035-2046666

klantenservice DigiD

Beoordeling:

klantenservice DigiD
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 2 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

DigiD is opgezet om u op het internet makkelijker te kunnen legitimeren. Als u naar het gemeentehuis of het loket van een andere overheidsinstelling gaat, zult u zich moeten legitimeren met uw ID-kaart, paspoort of rijbewijs. DigiD is ingezet om u te kunnen legitimeren op het internet, zodat de overheid weet dat ze ook daadwerkelijk met u te maken hebben. Uw DigiD verloopt als u deze 3 jaar niet gebruikt. Uw DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en wachtwoord die u allebei zelf samenstelt, zodat het makkelijker te onthouden is. Om het makkelijker te maken en u nog meer controle te geven, kunt u ook de sms-functie aanvragen via Mijn DigiD. Omdat een DigiD belangrijk is en er veel vragen over kunnen opspelen, is de DigiD klantenservice ingesteld.

Een manier om de DigiD klantenservice te bereiken is de veelgestelde vragen sectie op de website. Deze vindt u onder Vraag en Antwoord. Er zijn een aantal categorieën: problemen, aanvragen, activeren, machtigen, u woont in het buitenland en over DigiD. Zo kunt u onder problemen vragen vinden over het vergeten van uw wachtwoord of gebruikersnaam, wat u moet doen als u niet meer kunt inloggen of waar u misbruik van uw DigiD kan melden. Onder aanvragen vindt u de eisen van een wachtwoord of gebruikersnaam, vragen over het aanvragen van een DigiD voor iemand anders dan u zelf of hoe u de sms-functie kan toevoegen. Bij activeren vindt u vragen over de brief met activeringscode en waarom deze eigenlijk per post komt. Ook vragen over wat u kunt doen als u in het buitenland woont kunt u bij Vraag en Antwoord vinden.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon een e-mail naar DigiD sturen. U kunt uw e-mail adresseren aan info@digi.nl. Indien mogelijk krijgt u binnen 48 uur antwoord op uw vraag. Vermeld in de e-mail uw telefoonnummer, zodat DigiD u zo snel mogelijk kan terugbellen. Vermeld nooit uw gebruikersnaam of wachtwoord in de mail, deze is strict persoonlijk! U kunt de DigiD klantenservice ook bereiken via het telefoonnummer. U kunt bellen naar 088 – 123 65 55. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 22.00 uur.

Tenslotte kunt u ook nog een brief sturen naar het hoofdkantoor. Deze brief kunt u adresseren aan DigiD, Postbus 96810, 2509 JE Den Haag. Voor klachten over de DigiD geldt de klachtenregeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Het klantenservice DigiD telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice DigiD

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice DigiD. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice DigiD, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Nu voor de 6e keer een activerings code aangevraagd en die telkens "onjuist". Ben al maanden bezig en zo klaar mee. Ik heb een politie rapport lopen waar ik nog steeds niet bij kan
- Anna

★★★★★
Geachte dames en heren, Al een paar weken heb ik gezocht om via 'mijn digid' door te kunnen geven dat de braziliaanse telefoonmaatschappij mijn nummer ambtshalve heeft gewijzigd. Er is een 9 bijgevoegd aan het begin van het abonneenummer. Inloggen met sms kan ik dus moeilijk. Wijziging doorgeven via DigiD: jawel, maar daar hebben we op gevonden dat mijn adres "niet meer valide" is. Logisch, want ik woon al meer dan 15 jaren op precies hetzelfde adres! Gelukkig heb ik nu via uw service de mogelijkhid om een briefje te sturen. Heel hartelijk dank. Met vriendelike groet, Jochem Naus. Paulista-PE Brasil.
- J.M. Naus

Hilde

Je denkt dat Digid van jou prive is, maar het blijkt dat de gemeente je Digid kan blokkeren! Je kunt er gewoon niet meer in! Er staat bij: ‘gemeente heeft adres in onderzoek’. Zo kun je je verhuizing en je zaken niet regelen als de gemeente met zijn vuile poten aan jouw prive Digid zit! Ik ben hier heel boos over. Het heet Mijn Digid. Dus van mij!!!

Hilde

Je denkt dat Digid van jou prive is, maar het blijkt dat de gemeente je Digid kan blokkeren! Je kunt er gewoon niet meer in! Er staat bij: ‘gemeente heeft adres in onderzoek’. Zo kun je je verhuizing en je zaken niet regelen als de gemeente met zijn poten aan jouw prive Digid zit! Ik ben hier heel boos over. Het heet Mijn Digid. Dus van mij!!!

Wil

Digid wordt ge-hackt door de gemeente en is dus niet veilig.

Sarah

Digid is volkomen onbetrouwbaar en helemaal niet prive.

Selim Aksakal

Geachte heer mevrouw,
İk heb van mijn overheid een DİGİD account. Tot vandaag toe kon ik met mijn gebruikersnaam en wachtwoord altijd inloggen. Vandaag lukt het niet in te togen terwijl ik de zelfde gegevens heb gebruik.

Mijn persoonlijke gegevens zijn:
S. Aksakal
burgerserviesnummer: 0937.98.489

Kunt u mij helpen om in te logen op mijn overheid DİGİD
Al vast bedenkt.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice DigiD

Hulp nodig met het vinden van klantenservice DigiD?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu