U zocht: klantenservice Digicamshop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Digicamshop?

Bel 035-2046666

klantenservice Digicamshop

Beoordeling:

klantenservice Digicamshop
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Digicamshop (ook wel Camerashop) biedt u advies over camera’s, geeft u de top tien van de beste digitale camera’s in de wereld en helpt u graag met al uw vragen. U kunt dan ook het beste uw gaming console bij de specialisten van de Consoleshop aanschaffen om er zeker van te zijn dat u met de goede aankoop naar huis gaat. De Digicamshop maakt deel uit van het bedrijf Coolblue. Coolblue gelooft in kennis. In focus. In specialisme en groeien naar eigen zeggen door beter te worden. Sinds hun oprichting in 1999 doen zij daarom ook voornamelijk één ding: webwinkels maken waar zij trots op zijn. Inmiddels levert Coolblue consumer goods in de Benelux via ruim 323 gespecialiseerde webshops en 7 fysieke winkels. Dit is een aanpak waarmee zij al jaren op rij heel hard groeien in Nederland en België. De Digicamshop maakt deel uit van deze webshops. Om dit goed op orde te houden, is het dan ook van belang dat u makkelijk contact op kan nemen met de Digicamshop klantenservice.
Op de website van de Digicamshop vindt u ten eerste de veelgestelde vragen sectie. Hier vindt u alles wat u moet weten over gaming consoles: welke het beste bij u past, welke accessoires u het beste kunt kiezen en hoe u uw bestelling bijvoorbeeld kunt wijzigen of annuleren. Gaat u voor een spiegelreflex of juist niet? En liever een Sony, Canon, Nikon of Olympus? Digicamshop staat u bij in uw keuze. Ook kunt u uw pakketje online tracken en vindt u informatie over het bezorgen op zondag. Staat uw vraag er niet tussen? Via het contact formulier kunt u zelf contact opnemen met de Digicamshop klantenservice. Voor contact kunt u het formulier invullen op de website. Hier vult u uw naam, telefoonnummer, website en e-mailadres in en stelt vervolgens uw vraag, die te maken kan hebben met van alles. Het team zal hun best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Zo kunt u daarna uw problemen zelf oplossen. Kunt u nog steeds het antwoord op uw vraag niet vinden? Er zijn ook andere mogelijkheden om contact op te nemen met de Digicamshop klantenservice.
Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de Web Crew stellen op de Digicamshop Facebook. Deze manier van de Digicamshop klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Digicamshop’s Webcare team bereiken via @CoolBlue_NL. Als de medewerkers van de social media pagina’s zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, zijn er ook nog andere mogelijkheden.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Digicamshop klantenservice. U kunt bellen naar het nummer 010 – 7988986. Deze kunt u bellen tot 23:59 uur, zeven dagen per week. Dit kost u het normale tarief. Naast antwoord op uw vragen biedt de Digicamshop u ook nog de mogelijkheid om hen gewoon een e-mail sturen via het contactformulier: zij trachten binnen vier uur te antwoorden. Ook kunt u terecht bij de Digicamshop Klantenbalie als u liever persoonlijk advies of antwoord op uw servicevragen wil. Deze vindt u in de winkels in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam of Utrecht.

Het klantenservice Digicamshop telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Digicamshop

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Digicamshop. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Digicamshop, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Digicamshop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Digicamshop?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu