U zocht: klantenservice DeStempel

Hulp nodig met het vinden van klantenservice DeStempel?

Bel 035-2046666

klantenservice DeStempel

Beoordeling:

klantenservice DeStempel
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

DeStempel is een Nederlands bedrijf dat handelt in stempels. Denk aan metaal datum-automaten, maar ook kunststof tekst-automaten, branche stempels, reservekussens of bijvoorbeeld handstempels. Het bedrijf specialiseert zich in de stempel branche ne is dan ook de beste keuze om voor uw bedrijf customized stempels te laten maken. Ook kunt u bij DeStempel terecht voor particulier, zakelijk of notaris gebruik en kunt u zelfs doe het zelf stempels bestellen. Omdat hun assortiment zo uitgebreid is, is het dan ook zeer van belang dat de DeStempel klantenservice goed in elkaar zit en u hen makkelijk kan bereiken.
Voordat u daadwerkelijk contact opneemt met de DeStempel klantenservice kunt u eerst een blik werpen op de veelgestelde vragen pagina. Vragen die u hier tegen zult komen zijn bijvoorbeeld vragen over uw DeStempel account of de mogelijkheid om te betalen. Ook vindt u hier antwoorden op vragen over de artikelen via de webshop en hoeveel verzendingen kosten. Daarnaast vindt u hier vragen over de leveringstermijn en het beleid met betrekking tot het ruilen of terugsturen van gekochte artikelen via de webshop. Ook vragen over uw factuur of de PostNL Pakjegemak komen aan bod.
Indien uw vraag niet aan bod is gekomen, kunt u contact opnemen met de DeStempel klantenservice. Dit doet u door middel van een contact formulier waarbij u uw naam, familienaam, adres en e-mail invult. Hier kunt u uw vragen stellen over uw contactinfo op een stempel, het maken van uw eigen stempel en hoeveel u kwijt bent aan een aangepaste bestelling. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw contact zo nauwkeurig mogelijk te maken.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de DeStempel klantenservice. U kunt de medewerkers van de klantenservice bereiken op +31 084 87 05 664 of het mobiele telefoonnummer 06 – 14 50 79 09. Dit nummer is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar en kost een lokaal tarief. De medewerkers informeren u graag en nemen ook uw bestelling aan per telefoon als u daar behoefte aan heeft. Ook kunt u terecht bij de V.O.F. DeStempel Klantenbalie als u liever persoonlijk advies of antwoord op uw servicevragen wil. U kunt gebruik maken van het postadres en een brief sturen naar: V.O.F. deStempel, Postbus 13205, 2507 LE, Utrecht. Ook kunt u tenslotte een e-mail sturen naar info@deStempel.nl.

Het klantenservice DeStempel telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice DeStempel

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice DeStempel. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice DeStempel, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice DeStempel

Hulp nodig met het vinden van klantenservice DeStempel?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu