U zocht: klantenservice Den Haag

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Den Haag?

Bel 035-2046666

klantenservice Den Haag

Beoordeling:

klantenservice Den Haag
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Heeft u vragen over de stad waar u in woont? De gemeente Den Haag geeft u uitgebreide en actuele informatie over zaken als uw sociale zaken en bijvoorbeeld de bijstand. U kunt via de website een wijziging doorgeven aan de gemeente wat betreft uw woonsituatie, of een uitkering aan vragen voor bij werkeloosheid indien u in de bijstand zit. De website geeft u duidelijk aan waar u moet zijn voor welke problemen en helpt u graag uit de brand. Er komen verschillende onderdelen aan bod: verkeer en vervoer, wonen en bouwen, onderwijs en studeren, zorg en welzijn, werk en geld, natuur en milieu, sport, kunst en cultuur, stadsdelen en wijken, gemeente en vrije tijd en recreatie. Alles wat komt kijken bij het wonen in Den Haag komt op de site aan bod.

Heeft u vragen? In dit geval kunt u contact opnemen met de Den Haag Klantenservice. Er zijn verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Door in te loggen op MijnDenHaag kunt u uw persoonlijke gegevens en woonsituatie bekijken zonder dat u daarvoor met de Den Haag klantenservice contact op hoeft te nemen. In het geval dat u vragen heeft over het gebruik van de Den Haag website of u vragen heeft die niet met het gebruik van de app op te lossen zijn, kunt u op de website met een van de medewerkers van de Den Haag klantenservice chatten, die onmiddellijk antwoord geeft indien hij of zij beschikbaar is. In het geval dat de chat te druk is, kunt u ook terecht bij andere kanalen. De chat is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Bent u te laat? Er zijn ook nog andere opties.

Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de Web Crew stellen op de Den Haag Facebook. Deze manier van klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Den Haag bereiken via @GemeenteDenHaag. Als de medewerkers van de social media pagina’s zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de website (deze vindt u onder contact) en de gemeente een e-mail sturen.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Den Haag klantenservice. U kunt bellen naar het nummer 14 070 van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +31 70 353 30 00.

U kunt ook een brief naar het algemene postadres sturen. Dit doet u op Gemeente Den haag, Postbus 12 600, 2500 DJ, Den Haag. Ook kunt u op de website een melding of klacht over een openbare ruimte of de gemeente zelf plaatsen. Tenslotte kunt u natuurlijk ook een persoonlijke afspraak maken. U kunt terecht bij de stadsdeelkantoren van Den Haag in verschillende regio’s. Ongeacht waar in Den Haag u woont, u bent in alle 8 de stadsdeelkantoren welkom. Voor adressen en openingstijden kunt u naar de website van de gemeente Den Haag. Vergeet echter geen afspraak te maken!

Het klantenservice Den Haag telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Den Haag

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Den Haag. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Den Haag, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Den Haag

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Den Haag?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu