U zocht: klantenservice DekaMarkt

Hulp nodig met het vinden van klantenservice DekaMarkt?

Bel 035-2046666

klantenservice DekaMarkt

Beoordeling:

klantenservice DekaMarkt
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

DekaMarkt is een Nederlandse supermarktketen met vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Friesland en sinds kort Drenthe.

Het klantenservice DekaMarkt telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice DekaMarkt

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice DekaMarkt. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice DekaMarkt, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

annelies homburg

Waar vind ik Kratje Krassen?????????

André Weisz

Beste Dekamarkt-medewerkers,

Ik ben sinds een paar jaar vaste klant bij jullie nog relatief jonge vestiging in Schagen, en wil graag mijn complimenten aan jullie kwijt!
Jullie klantvriendelijkheid en servicevriendelijkheid steekt uit boven die welke ik in de andere 6 supermarkten in Schagen heb ervaren (en dat is ook een compliment aan het personeel-selectiebeleid).
Naast jullie concurrerende prijzen is dit de doorslaggevende reden waarom ik al mijn boodschappen bij jullie doe en jullie aanprijs in mijn vriendenkring.
Ik hoor ook tevredenheid over jullie klantvriendelijkheid en service van andere klanten en zie met genoegen jullie aantal klanten steeds verder groeien.
Het een zou wel eens met het ander te maken kunnen hebben, denk je niet? Ga zo door, want hiermee onderscheiden jullie je van de (scherpe) concurrentie in Schagen!
Men begint al te lachen als men mijn 10 of 15 blikjes bier in een driehoek (4-3-2-1 of 5-4-3-2-1) overzichtelijk in m’n karretje ziet staan om jullie kassière werk te besparen.
Het toppunt van klantvriendelijkheid maakte ik gisteren mee, toen ik als gevolg van een “hypo” (ik heb suikerziekte) niet meer goed kon nadenken en moeite had om men mijn pinpasje af te rekenen. De caissière vroeg mij mijn appelen eerst contant af te rekenen, ging een appel voor mij afwassen zodat ik suiker binnenkreeg, waarna ik mij realiseerde dat ik het verkeerde pasje had gebruikt (dat natuurlijk een andere pincode heeft)!
Waar maak je dat mee!
Mijn complimenten gelden jullie ALLEMAAL, ieder op zijn of haar eigen manier!

Vriendelijke groetjes en tot morgen,
André Weisz (Schagerbrug)

M.Pijnaker

Deze week zijn de wijnen in de aanbieding, 2 voor € 5.
Ik kom net terug uit de supermarkt. Wijnen op en komen morgen ook niet meer… Kwalijke zaak, want de aanbieding is tot en met zaterdag.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice DekaMarkt

Hulp nodig met het vinden van klantenservice DekaMarkt?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu