U zocht: klantenservice De Stentor

Hulp nodig met het vinden van klantenservice De Stentor?

Bel 035-2046666

klantenservice De Stentor

Beoordeling:

klantenservice De Stentor
3,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3.5 out of 5 based on 4 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het dagblad De Stentor is een Nederlandse regionale krant met een dagelijkse oplage van ruim 160.000 exemplaren en is daarmee een van de grootste regionale dagbladen van Nederland. De Stentor verschijnt van Flevoland tot ver in de Achterhoek en van Noordoost-Overijssel tot de zuidwestelijke Veluwe.[1] De krant richt zich op een brede doelgroep.[2] De uitgeverij telt meer dan 200 medewerkers en heeft kantoren in Apeldoorn (hier staat het hoofdkantoor), Deventer, Zwolle en redactiekantoren in Dronten, Epe, Harderwijk, Kampen, Hardenberg, Raalte en Zutphen. De Stentor is opgedeeld in 14 regionale edities, waarbij naast de naam de Stentor, de regionale edities ook nog een (meestal oudere) eigen naam hebben. Sinds 6 februari 2007 wordt de krant uitgegeven op tabloidformaat. Naast de krant worden ook maandelijks vier edities van De Ondernemer uitgegeven, een business-to-businessuitgave, die gratis wordt verspreid onder de abonnees.

Het klantenservice De Stentor telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice De Stentor

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice De Stentor. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice De Stentor, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★☆
Geen digitale krant ontvangen op 11 juni 2019. De chat is ook niet beschikbaar. Ik wil,heeeeeeeel erg graag de digitale krant nu nog ontvangen
- Geerlien mathijsen

★★★★★
Nav het Marterverhaal wil ik u vertellen dat 3 weken geleden ook mijn ruitenwisservloeistofkabel is doodgebeten Inmiddels gerepareerd door Het werd Hyundai Ruud Cornelissen Kapelmeester showde 511 0610072447
- Ruud Cornelissen

★★★★☆
Nav het Marterverhaal wil ik u vertellen dat 3 weken geleden ook mijn ruitenwisservloeistofkabel is doodgebeten Inmiddels gerepareerd door Het werd Hyundai Ruud Cornelissen Kapelmeester showde 511 0610072447
- Ruud Cornelissen

★☆☆☆☆
alals de krant vandaag niet bezorgd wordt zeg ik de krant op na 40 jaarweer de krant niet gehad
- spijker

h.van.boven epe

geen krant ontvangen 19.01.2015 op klinkenburg 26 in epe

j.oosterink

Wij wonen Madrigaal 10 in Kampen en krijgen de krant op het ogenblik elke dag dubbel. Dit kan vast niet met opzet gebeuren. Kunnen jullie dit verhelpen?

J. Oosterink

Atie Breurkes

Wij hebben een proefabonnement recentelijk afgesloten van € 1,00 per week voor 4 weken. Hierbij zouden wij de unieke Capitool Gids Verrassend Nederland ontvangen. Tot op heden hebben wij dit boek nog niet in onze brievenbus zien verschijnen.
Hopelijk kan dit alsnog worden geregeld.
Met vriendelijke groeten in afwachting op uw reactie verblijf ik

Atie Breurkes
tfn 0638535447
email: atie.breurkes@ziggo.nl

J A Reusken kanaalstraat 27 A Apeldoorn

De Stentor weer eens niet ontvangen.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice De Stentor

Hulp nodig met het vinden van klantenservice De Stentor?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu