U zocht: klantenservice CZ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice CZ?

Bel 035-2046666

klantenservice CZ

Beoordeling:

klantenservice CZ
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De zorg heeft de laatste jaren in ons land de nodige veranderingen ondergaan. Het kan best lastig zijn om dit allemaal bij te houden. Toch wilt u er altijd voor zorgen dat u de juiste zorg heeft die voor u op maat is gemaakt. Veel zorgverzekeraars kiezen er inmiddels voor om voor u uit te kiezen naar welke artsen u toe kunt gaan.

Huisartsen
Ziekenhuizen
Tandartsen

Sommige zorg is zelfs helemaal uit de pakketten weggelaten. Het is dus wel degelijk van belang om goed op te letten welke zorgverzekering het beste past bij uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig fysiotherapie nodig? Dan wilt u dit niet zelf allemaal moeten betalen. Wilt u een zorgverzekering die bij u past, maar niet zelf alle moeite moeten doen om dit uit te zoeken? Dan bent u bij CZ aan het juiste adres. Hier hebben ze altijd de beste zorgadviseurs in dienst die u graag helpen bij het uitkiezen van het juiste pakket. Hoe u dit op de juiste manier aanpakt? Door het telefoonnummer van CZ te noteren en een van de medewerkers op te bellen. Waar u dit telefoonnummer van CZ op de snelste manier kan vinden? Op de website van NL Contact. Hier hebben ze de contactgegevens van de belangrijke bedrijven in Nederland verzameld. Of u nu bij de verschillende categorieen gaat kijken of direct het bedrijf in de zoekbalk typt, u heeft altijd snel bijvoorbeeld het telefoonnummer van CZ te pakken. 
Altijd zorg in de buurt met het telefoonnummer van CZ
Er kunnen natuurlijk uiteenlopende situaties waarin u het telefoonnummer van CZ kunt gebruiken. Voordat u klant wordt en hier een zorgverzekering afsluit kunt u het telefoonnummer van CZ bellen om om meer informatie te vragen. De medewerkers staan natuurlijk voor u klaar om u hiervan te voorzien. Het kan handig zijn om van tevoren al te bedenken waar u ongeveer naar op zoek bent. Wat is belangrijk voor u binnen de zorg? Heeft u bijvoorbeeld hoge tandartskosten die u graag vergoed wilt hebben? Of moet u misschien binnenkort naar het ziekenhuis? Dit soort dingen zijn handig om te vermelden zodat u het beste advies kunt krijgen. Het telefoonnummer van CZ kan echter ook zeer goed van pas komen als u al klant bent. Misschien komt u met een nieuwe vorm van zorg in aanmerking en wilt u graag weten of dit vergoed wordt. Of u moet op korte termijn naar het ziekenhuis en u wilt graag weten waar de kosten wel en niet vergoed zullen worden.
De beste hulp 
Het vinden van het juiste telefoonnummer van CZ moet u natuurlijk geen moeite kosten. Daarom hebben ze bij NL Contact deze website in het leven geroepen. Niet alleen kunt u deze website gebruiken om onder andere het telefoonnummer van CZ te vinden. U kunt ook telefonisch contact met ze opnemen om het juiste telefoonnummer dat u nodig heeft te vinden. U kunt ervoor kiezen om het nummer te noteren en op een later moment te bellen. Of u kunt het uzelf nog makkelijker maken en u laat zich direct doorverbinden met het telefoonnummer van CZ. Dit is de manier om alles in een keer te regelen. En dit geldt natuurlijk niet alleen voor dit telefoonnummer. Van ieder belangrijk bedrijf in Nederland vindt u hier de informatie die u nodig heeft. Het is dus zeker een aanrader om deze website op te slaan en regelmatig te gebruiken. Niet alleen vindt u de contactgegevens, ook vindt u andere informatie over het bedrijf. U heeft dus alles wat u nodig heeft bij elkaar op een website.
CZ is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. CZ doet naar eigen zeggen alles voor een betere zorg. CZ biedt iedere particulier een zorgverzekering op maat. U kunt naast de basisverzekeringen kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Zo biedt CZ bijvoorbeeld een zorgverzekering speciaal voor jongeren. CZ biedt u graag uitleg en advies over medische zaken. Daarnaast kunnen de medewerkers van CZ bemiddelen bij de aanvraag van een second opinion of lange wachtlijsten. Klanten van CZ kunnen vertrouwen op de extra hulp van CZ Zorgservice. 3,4 miljoen Nederlanders zijn op dit moment verzekerd bij CZ. Meer dan 2500 medewerkers staan voor deze klanten klaar. CZ is gevestigd in vier steden (Breda, Goes, Sittard en Tilburg) en bestaat uit 19 servicekantoren door heel Nederland. Daarnaast beschikt CZ over ruim 3000 intermediairs of assurantietussenpersonen.

Hoe komt u in contact met CZ? Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt kunt u contact opnemen met de CZ Klantenservice. Actuele onderwerpen en antwoorden op veelgestelde vragen kunt u eenvoudig inzien via de website www.cz.nl. Daarnaast biedt de website u veel mogelijkheden om zelf uw zorgverzekering te regelen. Bent u klant bij CZ, dan kunt u via “Mijn CZ” al uw gegevens inzien of indien nodig uw polis wijzigen. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig uw zorgverbruik bekijken of declaratienota’s invullen en verzenden. Daarnaast kunt u de CZ Klantenservice bereiken door een chatgesprek te starten met een medewerker via de website of uw vraag per e-mail te stellen. De klantenservice van CZ kan u uiteraard ook telefonisch te woord staan. In de meeste gevallen dient u contact op te nemen via het algemene telefoonnummer van de klantenservice (lokaal tarief). Dit telefoonnummer is bereikbaar tijdens werkdagen van 08.30-17.30 uur. Daarnaast beschikt de klantenservice over een aantal specifieke telefoonnummers, namelijk voor de CZ Zorgservice, CZ Klachten, Infolijn Buitenland, CZ Kraamzorgservice, CZ Helpline in het buitenland, CZ Gezondheidslijn en de afdeling Verkoop. De verschillende telefoonnummers kunt u vinden op de website.

U kunt een CZ medewerker ook contacteren door lang te gaan op één van de bezoekadressen. De 19 servicekantoren zijn op werkdagen tijdens kantooruren voor u geopend. Daarnaast zijn er vier vestigingen waar u een medewerker van CZ kunt spreken tijdens spreekuren op een andere locatie dan het servicekantoor. De locaties van alle vestigingen kunt u vinden op de website. Wilt u een klacht melden dan kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van CZ. Een daarvoor aangewezen klachten coördinator neemt uw klacht in behandeling.

Het klantenservice CZ telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice CZ

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice CZ. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice CZ, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice CZ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice CZ?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu