U zocht: klantenservice Consumentenbond

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Consumentenbond?

Bel 035-2046666

klantenservice Consumentenbond

Beoordeling:

klantenservice Consumentenbond
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Consumentenbond is een vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van de Nederlandse consument. Iedereen in Nederland kan lid worden van de Consumentenbond. Er zitten verschillende voordelen aan een lidmaatschap bij de Consumentenbond. Zo kunt u als lid rekenen op persoonlijk advies, waardevolle informatie en speciale aanbiedingen. Veel Nederlanders twijfelen vandaag de dag, zeker in tijden van crisis, meer over dure uitgaven. De Consumentenbond kan hier een belangrijke rol bij spelen. Gaat u bijvoorbeeld een nieuwe laptop kopen voor uzelf of een lid van uw gezin, maar weet u niet precies welke laptop u moet kopen? Bij het kopen van een laptop is het uiteraard van belang dat u een aankoop doet die lang mee gaat, een goede kwaliteit heeft en voldoet aan de eisen die u eraan wilt stellen. De Consumentenbond test ieder jaar alle laptoppen die in Nederland worden aangeboden. Zo stelt zij een lijst op waarin de best laptoppen die uit de test zijn gekomen openbaar worden gemaakt. Aan de hand van deze lijst kunt u als consument bijvoorbeeld een juiste keuze maken bij het lopen van een laptop. Door een laptop te kopen die op deze lijst van de Consumentenbond staat, bent u verzekerd van een goede laptop! Kortom, voor uw laptop of andere grote uitgaven is het handig om lid te zijn van de Consumentenbond. Zo weet u wat echt goed is! De Consumentenbond heeft een uitstekende klantenservice waar haar leden terecht bij kunnen. Zo heeft de Consumentenbond niet alleen een normale klantenservice, de zogenaamde Consumentenbond klantenservice, maar ook de Consumentenbond klanten-zelf-service! Deze service kunt u eenvoudig vinden op de website van de Consumentenbond. Ook de normale Consumentenbond klantenservice komt u gemakkelijk aan uw informatie. Hebt u vragen over uw lidmaatschap bij de Consumentenbond? Schroom dan niet om contact op te nemen met de Consumentenbond klantenservice!

Vragen? Neem contact op met de klantenservice van de Consumentenbond!
Hebt u vragen aan de Consumentenbond? Neem dan contact op met de Consumentenbond klantenservice. De medewerkers van de klantenservice helpen u graag bij al uw vragen over uw inloggegevens, uw abonnement, uw bestellingen, de nieuwsbrief van de Consumentenbond, TestAlert, uw reviews, uw ZorgAlert-account, uw spaaralert of uw facturen. Uiteraard kunt u ook voor andere vragen contact opnemen met de Consumentenbond. Zo zorgt de Consumentenbond ervoor dat haar leden tevreden blijven over de vereniging. Inmiddels heeft de Consumentenbond wel duizenden tevreden leden! Ook als u geen lid bent van de Consumentenbond kunt u gebruik maken van de Consumentenbond klantenservice. De gegevens van de Consumentenbond klantenservice vindt u op de website. Zo zorgt de Consumentenbond dat de Nederlandse consument centraal staat!

Het klantenservice Consumentenbond telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Consumentenbond

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Consumentenbond. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Consumentenbond, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

J.C. Knobbe

Hoe geef ik digitaal een verhuizing aan de consumentenbond door. lidnr.09353712

s j brink

Naar aanleiding van het telefoongesprek vanmiddag over de slechte verzorging van de gids in Spanje het volgende.
Mijn lid nummer heb ik nog niet boven water gekregen.
Misschien is het betalingskenmerk van de acceptgiro voldoende
3021724539668396

Groeten,

S J Brink
Calle de los Sauces 50
03109 Tibi ( Alicante ) Spanje
Tel +34 965617606

bgroothof

adres wijziging oude adress is antilenstraat 8442KL heerenveen het nieuwe adress per de 23e december is de dobbe 3 8454LC in mildam

wim meijer lidnr. 02152657

Beste Dames/Heren, Ik heb een probleem. Ik kocht met mijn vrouw voor haar een fiets met zeer lage instap. EEN week geleden.En nu zie ik een week later dezelfde fiets voor 400,– en 200,– goedkoper. Welke stappen staan mij ter beschikking. Ik wil morgen de 4e mei contact met de fietshandelaar opnemen. Wat raadt U mij aan.?
Mijn e-mail is w.meijer23@upcmail.nl. Bijvoorbaat grote dank voor uw meedenken !

C.Bakker

Lidnr.:22168375

Vandaag 27-09-2016 heb ik de consumentengids ontvangen met daarin een bon voor een gratis DigitaalGids, als ik het nummer bel

dan krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruik is, het kan liggen aan het feit dat het zaterdag is maar dat werd er niet bijgezegd.
Ben benieuwd hoe het nu verder gaat
Met vriendelijke groet,

C.Bakker

pwm griffioen

Al heel lang bezig met opzeggen, maar geen enkele reactie

Sietze van der Vinne

Geachte heer/mevrouw,
Op 24 december 2016 is mijn broer G.A. van der Vinne, Slingerlandstraat 15, 4231 AD te Meerkerk, overleden. Dat betekent dat zijn verplichting/bijdrage aan uw stichting/organisatie per die datum stopt. Wilt u voor eventueel nog uitstaande toezeggingen contact opnemen met ondergetekende?
Met vriendelijke groet, Sietze van der Vinne Talmalaan 21 3761 AK Soest
035 6020677
S.v.d.Vinne1@kpnplanet.nl

j. de vries

adres wijziging.

Ofwegen 8 in woubrugge is verlaten. Het nieuwe adres is; De Smethstraat 4,2405 cn in alphen aan den rijn. tel. 0172-202607

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Consumentenbond

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Consumentenbond?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu