U zocht: klantenservice Carre

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Carre?

Bel 035-2046666

klantenservice Carre

Beoordeling:

klantenservice Carre
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Koninklijk Theater Carré is een groot theater in onze hoofdstad Amsterdam. Het theater is van oorsprong een circus dat gelegen is aan de rivier de Amstel. De stijl van het gebouw is neorenaissance en was bouw gereed in 1887. Het theater dat ontworpen werd door J.P.F. van Rossem en W.F. Vuyk is inmiddels een rijksmonument en wordt jaarlijks door vele mensen bezocht voor circus- en theater voorstellingen. Het theater heeft bovendien een Carré klantenservice waar bezoekers gebruik van kunnen maken wanneer zij vragen of opmerkingen hebben.
Geschiedenis
Sinds 1879 vinden er al voorstellingen plaats in Carré, dat toen Koninklijk Nederlandsch Circus Oscar Carré heette. Er was toen sprake van wintervoorstellingen in een tijdelijk houten gebouw bij het Weteringscircuit in Amsterdam. Er werd op dat moment onderhandeld met de gemeenten voor een nieuw gebouw, maar dit wilde maar niet lukken. Op 8 december 1881 vond de Ringtheaterbrand plaats waarbij ruim 400 bezoekers van een houten theatergebouw in Wenen overleden. Hierdoor werd een bouwvergunning voor Oscar Carré snel verplicht en op 3 december 1887 werd het huidige Carré geopend. Dit nieuwe gebouw werd op dat moment ‘Steenen Circus van Carré’ genoemd, doordat dit gebouw niet langer van hout, maar van steen was. Twee jaar na de opening, in 1893, werd Carré door theaterproducent Frits van Haarlem gebruikt als locatie voor succesvolle variétévoorstellingen produceerde. Dit gebeurde in de periode dat het circus op tournee was. Hierdoor veranderde de vaste vorm van Carré van een theater met puur een circusfunctie naar een theater met allerlei verschillende vormen van volksvermaak. Toen Oscar Carré in 1911 overleed, vond de laatste voorstelling van het Koninklijk Nederlandsch Circus Oscar Carré theater plaats. Op dat moment was er hoogstwaarschijnlijk nog geen sprake van Carré klantenservice, wat anno nu wel het geval is.
Carré in zijn hedendaagse vorm
Tegenwoordig wordt Carré voornamelijk gebruikt als locatie voor musicals, popconcerten en toneel-, muziek- en cabaretvoorstellingen. Ook vinden er regelmatig evenementen van ‘De Nederlandse Opera’ en ‘Het Nationale Ballet’ plaats. Nadat het circus in Carré een aantal jaar afwezig was, kwam dit in 1979 terug onder leiding van directeur Guus Oster. De terugkeer bleek in dat jaar zeer succesvol en na een tweede succesvolle editie werd besloten om het kerstcircus in 1985 terug te laten komen. Voornamelijk het Circus Knie met de beroemde paardendressuur is hiervan een zeer geliefd voorbeeld.
Restaurant Oscar’s
Bovenin het huidige gebouw van Carré bevindt zich restaurant Oscar’s. Dit restaurant is vernoemd naar de oprichter Oscar Carré, die van 1887 tot 1911 directeur was. Bezoeker van Carré kunnen hier voordat de voorstelling aanvangt dineren met een prachtig uitzicht over de Amstel. Opvallend is daar tevens de logefoyer, die in de beginjaren van Carré gebruikt werd als woonruimte voor Oscar Carré, zijn familie en hun artiesten. Ook hangt daar het grootste schilderij van Nederland dat bestaat uit één stuk, geschilderd door Siet Zuyderland.
Carré Klantenservice
Voor het reserveren van kaarten, vragen over optredens, problemen bij online bestellingen en al uw andere vragen kunt u terecht bij de Carré Klantenservice, die op een professionele manier te woord zal staan. De Carré Klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds. Op zaterdag en zondag is de Carré Klantenservice bereikbaar van 10:00 uur ’s ochtends tot 20:00 uur ’s avonds. Voor iedere dag dient daarbij opgemerkt te worden dat de openingstijden van de Carré klantenservice soms verschillen doordat deze geopend is tot aanvang van de voorstelling.

Het klantenservice Carre telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Carre

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Carre. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Carre, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Carre

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Carre?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu