U zocht: klantenservice Canal Digitaal

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Canal Digitaal?

Bel 035-2046666

klantenservice Canal Digitaal

Beoordeling:

klantenservice Canal Digitaal
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

CanalDigitaal is de opvolger van Canal+ en een grote aanbieder van televisie via de satelliet. CanalDigitaal biedt abonnementen aan voor het gebruik van televisie. Een televisieabonnement kunt u zelfstandig aanschaffen, maar ook in combinatie met een internet- en/of telefonieabonnement. Ook in de bedrijfstak presenteren zij op maat gemaakte abonnementen. CanalDigitaal verzekert een uitstekende beeldkwaliteit, een omvangrijk zenderaanbod en scherpe aanbiedingen. Voor vragen over het afsluiten van abonnementen, maar ook als u al een abonnement heeft en u last heeft van een storing, kunt u zich richten tot de CanalDigitaal klantenservice. U kunt contact opnemen per e-mail via de website, per telefoon of schriftelijk.

In een overzicht op de website www.canaldigitaal.nl/klantenservice kunt u klikken op het onderwerp waar u een vraag over heeft. Er wordt bijvoorbeeld door de klantenservice een onderscheid gemaakt tussen abonnementen bestellen, installeren en gebruiken, storingen oplossen, etc. Per onderdeel wordt een antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Komt u er via de website toch niet uit dan kunt u telefonisch contact opnemen met de CanalDigitaal klantenservice. Dit kan vanuit binnen- en buitenland. Voor telefonisch contact met de klantenservice betaalt u een kleine vergoeding per minuut. Vanuit het binnenland kost het u 15 eurocent per minuut, vanuit het buitenland geldt het tarief voor het bellen naar Nederland. Er wordt u echter aangeraden om eerst de Online Handleiding te raadplegen om te kijken of uw probleem anderszins kan worden verholpen. De klantenservice van CanalDigitaal is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. De klantenservice van CanalDigitaal helpt u niet alleen via de website of telefonisch, maar u kunt hen ook een e-mail zenden. Alvorens u een e-mail stuurt aan de klantenservice, dit kan gemakkelijk via de website, wordt een onderscheid gemaakt in onderwerpen waar u een vraag over wilt stellen.

De klantenservice van CanalDigitaal is derhalve goed telefonisch te bereiken. Echter, de klantenservice biedt u ook voldoende mogelijkheden om uw probleem zelf op te lossen of om uw vraag te beantwoorden. Zo vindt u specifieke Online Handleidingen over het installeren en repareren van uw televisie, telefoon- en internetverbinding. Daarnaast biedt de CanalDigitaal klantenservice u instructievideo’s. U komt dus zelf al een heel eind. Mocht u toch niet slagen het probleem op te lossen dan kunt u zich richten tot de telefonische klantenservice of schriftelijk contact zoeken door een brief te sturen naar het postadres. Deze gegevens vindt u op de website www.canaldigitaal.nl.

Het klantenservice Canal Digitaal telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Canal Digitaal

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Canal Digitaal. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Canal Digitaal, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★☆
Ik ben altijd een tevreden klant geweest en heb nu naar jaren het abonnement opgezegd, ik kreeg een brief dat wij nog geld terug kregen, helaas geen reactie hierop gekomen of geld ontvangen, dit valt tegen en zeker niet verwacht.
- Joan

avdMeijden

Het is voor mij onmogelijk telefonisch contact te krijgen met canal digital! Uren wachten op reactie, en dan word er afgebroken. Ik wil mijn T.V. abonnement op zeggen. Ik baal van Canal digitaal!! Ik trek gewoon de stekker er uit, en betaal niet meer! A.v.d.Meijden, Drie zalmen 56 Rijswijk N.Br. 0183-441779.
Smartcard 128.571.134.67 885

c.modder@ziggo.nl

Mevr/Hr
Ik ben al lid voor mijn computer tijdperk.
Nu wil ik het mogelijk maken om in te loggen.
via gegevens wijzigen lukt niet.
Abonnee nr. 73498267
Bij voorbaat dankend .modder 1721dm 10

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Canal Digitaal

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Canal Digitaal?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu