U zocht: klantenservice Caiway

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Caiway?

Bel 035-2046666

klantenservice Caiway

Beoordeling:

klantenservice Caiway
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Caiway is een aanbieder van radio, televisie, internet en telefonie. Caiway is opgericht in 1981 en speelt goed in op alle technologische ontwikkelingen. In 1995 heeft het bedrijf als eerste internet via kabel op de markt gebracht. In 2005 was Caiway de eerste die digitale televisie op de markt bracht.
Caiway levert radio, televisie, internet en telefonie aan consumenten die gevestigd zijn in de volgende gemeenten: Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda, Capelle aan den IJssel en Twente.
Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Caiway. De klantenservice van Caiway is onderverdeeld in verschillende categorieën. Op de website van Caiway is een groot vraag en antwoord overzicht geplaatst, waardoor u uw vraag makkelijk beantwoord kunt zien. U kunt een keuze maken tussen de volgende categorieën: Installeren, Gebruiken, Storingen, Administratief, Televisie en Radio, Internet en Wifi of telefonie. Mocht er geen passend antwoord worden gegeven, kunt u op andere manieren contact opnemen met Caiway.
Indien u telefonisch contact op wilt nemen met Caiway kunt u het telefoonnummer 088-2249111 gebruiken. Indien u vanaf het buitenland belt, kunt u het nummer +3188-2249111 gebruiken. Mocht u al klant zijn bij Caiway, kunt u een gratis telefoonnummer gebruiken. U dient vanaf u vaste telefoonlijn naar het nummer 1200 te bellen.
Mocht u vragen hebben aan de Verkoopafdeling van Caiway, kunt u bovenstaande nummers van maandag tot en met vrijdag bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag is de Verkoopafdeling van Caiway te bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op zondag is de afdeling gesloten.
De administratieve afdeling van Caiway is te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur. In het weekend is deze afdeling gesloten. De technische afdeling van Caiway is te bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag is deze afdeling bereikbaar van 10:00 uur tot 16:00 uur en op zondag is deze afdeling gesloten.

Het klantenservice Caiway telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Caiway

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Caiway. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Caiway, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Raro

De klantenservice van CAIWAY is zeer slecht, je moet altijd ca. 10 min wachten tot dat je iemand aan de lijn heb. Dat is dan alleen de advies lijn, en de technische helpdesk moet je ca. 15 a 20 min wachten! Dus klantenservice is ZEER SLECHT! (after sales). oplossing is zeer makkelijk: neem meer mensen in dienst.

Test

Test

trudyberends1@hotmail.com

Ondanks dat ik beveiligd ben door Caiway – Toch een virus binnen gekregen (Trojan.Poweliks). Kunt U hier iets aan doen ?

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Caiway

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Caiway?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu