U zocht: klantenservice Buro Scanbrit

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Buro Scanbrit?

Bel 035-2046666

klantenservice Buro Scanbrit

Beoordeling:

klantenservice Buro Scanbrit
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Buro Scanbrit is de vakantiespecialist voor Noordwest- Europa. Buro Scanbrit was voorheen bekend als Buro Scandinavia en Buro Britian. In 1967 is Buro Scandinavia opgericht onder de naam Buro Zweden. Later werd Buro Scandinavia overgenomen door Stina Line BV en werd Buro Britian opgericht. Zij groeide uit tot een toonaangevende touroperator. In 2012 is Buro Scandinavia en Buro Britian verenigd onder de naam Buro Scanbrit. Zij verzorgen onder meer reizen naar Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Al zestien jaar achter elkaar wordt Buro Scanbrit uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor de regio Noordwest-Europa. Van de reisspecialist kan veel verwacht worden. Buro Scanbrit ziet op kwaliteit, beleving, kennis en specialisme, prijs, gemak, zekerheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Buro Scanbrit heeft als doel om respectvol met de natuur, flora en fauna om te gaan. Om dit na te streven hebben zij een milieubeleidsverklaring opgesteld en ondersteunt Buro Scanbrit verschillende initiatieven. Een van die initiatieven is het International Fund for Animal Welfare (IFAW). Het IFAW is een organisatie zonder winstoogmerk en richt zich op de welzijn van dieren in de wereld. Het doel is om commerciële uitbuiting van dieren terug te dringen, dieren in nood te helpen en de natuurlijke leefomgeving te beschermen. Naast IFAW wordt ook Trees for All ondersteunt door Buro Scanbrit. Het reizen veroorzaakt veel vervuiling in de wereld. Deze vervuiling, de CO2-uitstoot van vlieg- of autoreis, kan gecompenseerd worden via Trees for All. Zij investeren het gegenereerde geld in nieuwe en al bestaande bebossing. Een aantrekkelijke leefomgeving is belangrijk voor de sector toerisme en recreatie. Dat is ook een van de redenen waarom Buro Scanbrit wil bijdragen aan de zorg van het milieu. In de milieubeleidsverklaring van Buro Scanbrit staat beschreven welke doelstellingen zij nastreven.
Voor vragen over Buro Scanbrit vakantie producten of boekingen kan telefonisch contact worden opgenomen met het nummer (0)20 – 462 10 40. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het is ook mogelijk om vragen per email te stellen via info@buroscanbrit.nl. Het postadres is: Buro Scanbrit Postbus 95260 1090 HG Amsterdam. Het bezoekadres kan bezocht worden op afspraak. Het adres is: Buro Scanbrit Hogehilweg 6 1101 CC Amsterdam. Naast het reguliere nummer is er ook een noodnummer. Alleen in expliciete noodgevallen kan +31 (0)70 – 314 52 20 gebeld worden. U wordt dan direct doorverbonden met de Alarmcentrale van de ANWB. Buro Scanbrit is ook actief op social media. Op Facebook en Twitter kunnen ervaringen gedeeld worden en kunt u ook uw vragen stellen.

Het klantenservice Buro Scanbrit telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Buro Scanbrit

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Buro Scanbrit. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Buro Scanbrit, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Buro Scanbrit

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Buro Scanbrit?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu