U zocht: klantenservice British Airways

Hulp nodig met het vinden van klantenservice British Airways?

Bel 035-2046666

klantenservice British Airways

Beoordeling:

klantenservice British Airways
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

British Airways bestaat sinds 1974 en is gevormd door een fusie tussen de British Overseas Airways Corporation en de British European Airways. Vandaag de dag is British Airways de grootste luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk en daarbij ook van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. In 2008 vond er een fusie met het Spaanse Iberia plaats. Hierdoor heeft British Airways een groot aantal passagiers die een zo plezierig en vlekkeloos mogelijke reis worden aangeboden

In het kader daarvan biedt British Airways u de British Airways Klantenservice aan. Op de website vindt u de meest Frequently Asked Questions. In het geval dat u hier geen duidelijk antwoord op uw vraag vindt of uw vraag niet kan vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Op de website vindt u de Customer Relations enquiries: in het geval dat u problemen heeft ervaren met uw vlucht tijdens of na uw reis, zoals het kwijtraken van bagage of een reis die niet soepel verliep, kunt u met Customer Relations contact opnemen: dit kunt u doen via de website. Ook kunt u telefonisch contact met de klantenservice opnemen: het telefoonnummer is 020 – 3469391. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. In het geval dat u van hotels wilt veranderen, kunt u bellen met 020 – 2015249. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 08.30 tot 21.00 uur.

Ook in het geval dat u voor de aanvang van uw reis vragen heeft over het soort legitimatie dat u mee moet nemen of hoeveel u mee mag nemen in uw handbagage, kunt u de British Airways Klantenservice inschakelen. British Airways staat u graag bij en helpt u zoeken naar een alternatieve oplossing voor uw probleem, zodat u een probleemloze vlucht ervaart. In het geval van vertraagde vluchten of de zwaarte van uw koffer kunt u ook de klantenservice inschakelen. Voor vragen over gehandicapten en de toegang van rolstoelen kunt ook de Klantenservice bellen.

In het geval dat u geen urgente vragen heeft, maar er wel een antwoord op wilt weten, kunt u ook een e-mail sturen. Als u op- of aanmerkingen heeft op British Airways en van mening bent dat u de luchtvaartmaatschappij kunt helpen groeien, kunt u de British Airways Klantenservice bellen en staan zij open voor uw suggesties op de website in het feedback formulier. Deze is natuurlijk ook te gebruiken voor complimenten of commentaar.

Het klantenservice British Airways telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice British Airways

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice British Airways. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice British Airways, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★☆
Goed geholpen!
- Jan

Sanne Jansen

Bagage in London achtergebleven, daarna verkeerde backpack thuis bezorgd. Vervolgens op Geen enkele manier bereikbaar. Bel me aub terug op 0617151723

Tavares

Keihard opgelicht door WTC.nl/ www.vliegtickets.nl/ www.otravo.nl een reisagent/tussenpersoon uit Amsterdam voor een vlucht met British Airways. Ook British Airways doet een duit in het zakje door vooral te roepen dat het niet kan wat ze doen, maar er verder helemaal niets aan doen. Het niet conform de wetgeving reizigers informeren over de kosten lijkt voor hen geen verplichting maar een mooie manier van oplichting. Niet informeren over de kosten en snel roepen nadat de vlucht is betaald dat het non refundable is. Daar komt dan ook nog eens bij dat dat zonder fatsoen gebeurd. Grote tip boek gewoon rechtsstreeks bij vluchtmaatschappijen, die zijn namelijk al niet zo betrouwbaar maar hebben ten minste nog wel een belang omdat een vliegmaatschappij vaak niet zo makkelijk kan veranderen van naam. Maar die reisagenten hebben om het jaar weer een nieuwe handelsnaam, zodat als ze helemaal klaar zijn met oplichten met de ene naam vrolijk verder gaan onder een nieuwe naam.

van Donkelaar van Ruler

Ben nu een maand aan het bellen naar jullie met de vraag of jullie mijn bevestiging van de koffers nogmaals willen versturen naar mijn email adres i.v.m. een kapotte computer. en
Door deze oorzaak ben ik de desbetreffende mail kwijt, waarin de betaling van mijn bagage/koffers staat.
Dhr. E.J. van Donkelaar

j berkhof

ik ben een ferkwent flyer
weet u nog mijn nummer ik ben het kaartje kwijt

dank u wel ik heb v18 juni met u nog gevlogen en 21 juni

*

Na zoveel dagen is onze buggy kwijt. Morgen vliegen we terug en nog steeds niets gehoord. Telefonisch slecht bereikbaar. Je komt tig nummers tegen! Zelf zou ik nooit meer met deze vliegmaatschappij willen vliegen!

*

Na zoveel dagen is onze buggy kwijt. Morgen vliegen we terug en nog steeds niets gehoord. Telefonisch slecht bereikbaar. Je komt tig nummers tegen! Zelf zou ik nooit meer met deze vliegmaatschappij willen vliegen!

Flikker Op

Oplichting!!!!!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice British Airways

Hulp nodig met het vinden van klantenservice British Airways?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu