U zocht: Booking telefoonnummer

Hulp nodig met het vinden van Booking telefoonnummer?

Bel 035-2046666

Booking telefoonnummer

Beoordeling:

Booking telefoonnummer
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bellen met Booking

Booking.com is een wereldwijde aanbieder van vakanties en reizen. Op verschillende momenten kan het nodig zijn om contact op te nemen met Booking. Op deze pagina vindt u alle contactinformatie die u nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over een specifieke hotel of appartement? Wilt u meer informatie ontvangen over een factuur? Wilt u een recente boeking bij Booking wijzigen of annuleren? Of vraagt u zich af op welke manier u een boeking kunt betalen? Neem dan gerust telefonisch contact op via het officiële telefoonnummer van Booking.

Contact met Booking

Het hoofdkantoor van Booking is gevestigd aan de Herengracht 587, 1017CE in Amsterdam. Als reiziger kunt u bellen via 027 – 00 67 00. Bent u een hoteleigenaar of heeft u een appartement van Booking? Bel dan naar 027 – 00 67 87. Als hoteleigenaar ontvangt u overigens altijd een persoonlijk telefoonnummer van Booking, waarmee u contact kunt opnemen met vragen over financiële onderwerpen.

Alternatief voor telefoonnummer Booking

Wilt u liever niet bellen met Booking? Dan kunt u gebruik maken van de diverse online mogelijkheden om een antwoord te krijgen op uw vraag. Om te beginnen beschikt de officiële website van Booking over een uitgebreide FAQ. Hier vindt u snel een antwoord op de meest gestelde vragen. Of neem juist direct contact op met de klantenservice via de sociale media kanalen. Booking.com is actief op Twitter (@bookingcom) en Facebook (@bookingcom).

Het klantenservice Booking.com telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Booking.com

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Booking.com. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Booking.com, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

A. Kisjes-Everts

Wij willen graag onze beoordeling voor Gites “Les Framboisiers” in Neufchateau intrekken. Wij hebben nu compensatie gekregen en willen graag onze beoordeling wijzigen m.b.t. het appartement.

B.M. van Gulick

Wij willen heel graag van 20 t/m 21 augustus een vierpersoonskamer boeken bij het hotel: Logis Burnel Et la Cle Des Champs In de plaats Nancy in Frankrijk.
Omdat we geen creditcard, vista of mastercard hebben kunnen we deze kamer niet boeken. Zouden we de kamer toch op een andere manier kunnen boeken?

L HOITING 542955

Graag wil ik een ander rekeningnummer opgeven waar de commissies vqnaf geschreven moeten worden.
Kunt u mij zeggen aan wie ik dat moet doorgeven.
Met vriendelijke groet,

Lukkien Hoiting

Cardoen Tonny

Annulatie successfully submitted op 31/03/2014
nr. 895.613.084. 2 maand op voorhand.
Nu krijg ik toch een factuur van 425Eu, voor no-show?
Gelieve recht te zetten.

J. Bakker

Mijn vraag was: geef telefoonnummer van booking.com. U gaf zelf direct een wervende en wervelende beschrijving van booking.com, maar verwees mij naar de site van b.c. waar geen nummer op te vinden was doch slechts een overmaat aan ongevraagde info: veel gezoek maar geen resultaat. Beoordeling? Vette nul.

georgie greven

Ik heb een booking gedaan en visa gegevens doorgeven voor de betaling. Ik krijg een bevestiging van de boeking van de villa waar ik voor betaald heb met het verzoek bij aankomst cash te betalen?
Graag had ik hierover wat uitleg
Groeten Georgie

R.R. Willemse

Geachte mevrouw, mijnheer,

Sinds weken probeer zowel ik als mijn agent in Duitsland mijn appartementen uw site vermeld te krijgen. Via uw kantoor te Dusseldorf wordt telkens gesteld dat de site wordt vrijgegeven echter tot op heden is de service erg slecht. In dit geval kan ik mijn appartementen niet aanbieden en op mijn email berichten wordt gereageerd dat alles in orde is maar er wordt niets gedaan. Hierdoor loop ik inkomsten mis zeker de komende paasdagen. Ik verzoek u vriendelijk doch dringend het nodige te ondernemen.

Met vriendelijke groet,
R.R. Willemse
Haus Alte Rebe
www.moezelvakanties.com

U kunt mij bereiken op rowil49@hotmail.com

trijnriks@gmail.com

Vraag: bij onze reservering 2 kamers 4 pers hotel Romerbrucke Trier van 29 dec tot 2 jan 2014, willen we graag voor 1 kamer 1 dag eerder boeken en 1 dag eerder vertrekken. 28 dec – 1 jan. Lukt dat niet dan moeten we 1 kamer gaan annuleren. Ik kreeg geen gehoor bij het hotel zelf, wel een mail gezonden. resnr 549197602 pc 7824

kras

ik probeer te bellen maar dat lukt niet.

J.van Heeswijk

Wij hebben verkeerd geboekt, mijn man (86) heeft per ongeluk de verkeerde maand ingevuld ipv van Juni heeft hij Mei ingevuld voor Bayeux Novotel.
Hoe kunnen we dit oplossen.
Graag een reactie van jullie.
j.vanheeswijk2@upcmail.nl
We zijn in paniek

evert van de Pol

Hallo,

waarom kan ik niet met ideal betalen.
ik heb geen creditkaart.maar wil wel een hotel boeken.

graag reactie op ervandepol@hotmail.com

met vriendelijke groet
Evert

HJPA van Marion

Onze booking in Barcelona d.d. 7 op 8 september j.l. was niet aangekomen, gelukkig kregen we nog een kamer, maar dit is een slechte zaak, terwijl ik zelf wel een bevestiging had. Ik heb al eerder dit gemeld bij booking.com maar kreeg geen antwoord. Daarom nogmaals. Verder wil ik niet de hotels registreren, maar hoe kan ik afmelden, want het is me veel te veel werk om alles in te vullen, ik heb secht internet hier in spanje.!!!

Jans Raymond

Even dit melden ! Wij gaan regelmatig via booking .com , nu weer er staat DUIDELIJK wel betalen later ,ze hebben al van onze rekening het geld afgenomen !!!! Anulatie verzekering gratis ! NIET WAAR 101.70 Euro !! onze bestemming is ;Reims 51430 -Premiere Classe Reims-Tinqueux France !7 tot 10 december .

ASSYS

Dit is de tweede maal op 14 dagen dat ik een hotel boek en geen bevestiging krijg.
Gisteren heb ik een hotel gereserveerd voor 7 maart 2015 en heb
nog geen bevestiging.Dan ga ik naar klantenservice en voeg mijn reserveringsnummer 256.021.640 om te versturen en telkens laten die weten dat dit uit 9 cijfers is en probeer op nieuw.Dit zijn de juiste cijfers en toch kan ik niet versturen???

Begrijpen wie kan.

GUY ASSYS

wittebrood

U vroeg in uw mail van 3 januari om een beoordeling over het geboekte hotel den Wolsack in Mechelen. Die boeking was echter buiten u om geannuleerd en veranderd in hotel Elisabeth. Heette een upgrade. Heb u daarover gemaild maar (nog) geen reactie ontvangen…

Berwary

Geachte boking ik wel graag vakantie boeken naar Engeland allen ik heb geen creditcard kan u mij helpen voor oplossing zou u mij kannen bellen tel 0613778606. Soezdar@hotmail.nl

Platier

wij hadden gereserveerd Hotel City Meckenheim maar zijn daar niet gebleven in overleg met receptie. Reden was dat alles was gesloten, sauna, zwembad, fitness, Bar met biljart etc etc. Dan boek je special hotel met zwembad voor de kinderen is het gesloten.
Reserveringsnummer: 700161401

simone dobbe

Wij hebben al 3 reserveringen gemaakt bij jullie (849317497)(6157418)(665141405) mail adres is (simone_dobbe@hotmail.com) ik had graag die reserveringbevestiging ook in ’t Engels toegestuurd gekregen. Omdat wij geboekt hebben voor Nieuw Zeelandse vrienden. Dan kunnen zij het ook lezen en volgen. Graag hadden we nog meer nachtjes geboekt en misschien ook de vlucht . En misschien een auto huren
Hoop wat van u te horen. Vrgr Simone.

ingridengelkes@hotmail.com

Aangezien ik mijn appartement Casa “Oliva” in Rojales, Costa Blanca bijna 2 weken geleden in de verhuur bij Booking.com heb gedaan, wacht ik nog steeds op mijn lokale support team, om extra foto’s toe te voegen.
Ik hoop, dat er zo spoedig mogelijk een reaktie komt.

Met vriendelijke groet,
Ingrid Engelkes

Lina Hille

Resnr 1086.594.816 Boeking L&H Plaza Santa Ana, budget studio 25-10/29-10.
Betreft onjuiste bevestiging van booking.com:
Budget Studio
voor Lina Hille (1 gast) Aanpassen
Gratis WiFi Rookvrije kamer

Douche • Koelkast • Toiletartikelen • Ventilator • Magnetron • Badkamer • Verwarming • Keuken • Flatscreen-tv • Kledingkast • Kookplaat • Broodrooster • Koffiezetapparaat • Handdoeken • Beddengoed. Grootte van bed(den): Tweepersoonsbed(den).
1)Volgens de booking op de site heb ik een bad geboekt en geen douche!!!! Graag ontvang ik een correctie bevestiging, die ter plaatse ook klopt. Ik accepteer geen fout.
2) Er staat ook uitzicht op de binnenzijde, maar vlgs de gastenbeoordelingen lijkt er geen raam te zijn. Dit is onacceptabel! Je kunt geen 4 nachten slapen in een kamer zonder raam.
Ik verzoek u dringend dit te verifieren en te herstellen, u betn verantwoordelijk voor de juiste gegevens bij de bevestiging, om problemen en teleurstelling ter plaatse te voorkomen.

Graag verneem ik binnen 48 uur de juiste gegevens, anders vind de creditcardbetaling voor mijn boeking onterecht. Alvast mijn dank voor uw service,
Lina Hille

de greeff

Waarom staat er nergens een tel.nr dat vanuit t buitenland te bellen is ?

fatin ibrahim

Hello,
I wont to change mij reservation from double room to trible room .reservationnummer is 1696222933 can or not.
thanks

fatinmorsy@hotmail.com

Ton Born

Afgelopen week verbleef ik met mijn broer in Avoca House, een B&B in Dublin, geboekt via Booking.com (ik heb al zeer vele accommodaties geboekt via jullie site en nooit problemen ondervonden). Deze accommodatie heb ik als volgt beoordeeld:
de ontvangst, het ontbijt en de kwaliteit van het bed waren prima, echter de kamer zelf was van extreem slechte kwaliteit, zeker gezien de prijs die we ervoor hadden betaald (130 EURO PER NACHT): we hadden de zolderkamer waar we alleen in het midden rechtop konden staan, een piepkleine badkamer met een veel te kleine douchecabine waar we nauwelijks gebukt in konden gaan staan), een toilet onder een schuin gedeelte waar recht opzitten niet mogelijk was en bovendien was alles behoorlijk aan een opknapbeurt toe: de verf was overal aan het bladderen en alle attributen zaten los. Al met al een ZEER slechte kamer voor een veel te hoge prijs. Graag had ik van u een reactie hieromtrent.
Met vriendelijke groeten,
Ton Born

Jacques J. van Miert

Ik ben een verwoed bezoeker en besteller van Booking.com, echter sinds een aantal weken is de site meteen van het beeld af,als ik iets wil gaan boeken.
Dus,als ik het beeld van Booking.com op het scherm krijg,is het ook weer gelijk verdwenen.
Erg lastig,ik weet niet bij wie de fout ligt.
Graag Uw aandacht hiervoor en een berichtje terug.

Mvg
Jacques

Contact

 

035-2046666

 

 

http://www.booking.com/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Booking telefoonnummer

Hulp nodig met het vinden van Booking telefoonnummer?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu