U zocht: klantenservice Bobbejaanland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Bobbejaanland?

Bel 035-2046666

klantenservice Bobbejaanland

Beoordeling:

klantenservice Bobbejaanland
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in Lichtaart aan de Olensteenweg.
Het park heeft meer dan veertig verschillende attracties, waaronder vele achtbanen, waterattracties en glijbanen. De volgende attracties zijn in Bobbejaanland te vinden; The Forbidden Caves, Banana Battle, Big Bang, Bob Express, Bootvaart, Convoy Trucks, De Aztek Express, Dino Ride, Dizz, Draaimolen, Dreamcatcher, El Paso, El Rio, Flying Orca, Glijbaan, Glijbaan Kinderland, Horse Pedalo, Indiana River, Kinderland, King Kong, Lunaparken, Monorail, Okidoki, Ponyride, Reuzenrad, Revolution, Sledge Hammer, Speedy Bob, Typhoon, Viking Ride, Wildwaterbaan.
Daarnaast organiseert Bobbejaanland diverse evenementen. Zo wordt er Forbidden Caves Camp Night georganiseerd en Halloween van 24 oktober tot en met 8 november. Het seizoen wordt op 8 november afgesloten, dus de laatste avond zal er ook vuurwerk te zien zijn. Er lopen dan zombies, heksen en vampiers rond. Op de website van Bobbejaanland zal er te zijner tijd een dagprogramma worden gepubliceerd. Ook worden er zogenaamde Summernights georganiseerd. Op de Summernights is Bobbejaanland geopend tot 22:00 uur. De Summernights vinden plaats in de maanden juli en augustus.
Bobbejaanland heeft zijn eigen munteenheid, genaamd Bobbiegeld. Geld in euro’s kan omgeruild worden voor geld in Bobbejaanland. Indien je €1.000,- omwisselt, krijg je 5% korting op het Bobbiegeld. Als je €5.000,- omwisselt, krijg je 10% korting. In het park is er een EHBO-post aanwezig. Er wordt daar medische zorg verleend, maar ook zijn er rolstoelen te huren. Rolstoelen kunnen tevens worden gereserveerd door een mail te sturen naar info@bobbejaanland.be. Er zijn verschillende voorzieningen en diensten die speciaal op de kind-vriendelijkheid van Bobbejaanland gericht zijn. In het park zijn lockers aanwezig, waarin spullen opgeborgen kunnen worden.
Honden zijn toegestaan in Bobbejaanland, indien ze aangelijnd zijn. De honden mogen echter niet mee in de attracties. Per hond moet een kaartje worden gekocht van €3,-. Parkeerplaatsen kosten €8,-. Autobussen mogen gratis geparkeerd worden. Ook fietsen kunnen kosteloos worden geparkeerd in de fietsenstalling.
In het park zijn verschillende picknickplaatsen aanwezig. Hieruit volgt dat er eten meegenomen mag worden van thuis, om dat vervolgens in het park op te eten. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en snackbars in Bobbejaanland.
De klantenservice van Bobbejaanland is te bereiken op het nummer 0032-14557811. Bobbejaanland is gevestigd aan de Olensteenweg 45, 2460 in Lichtaart, België. U kunt uw vragen ook stellen per e-mail. E-mails kunnen verstuurd worden naar info@bobbejaanland.be. Daarnaast is Bobbejaanland te bereiken via Facebook en Twitter. Ook is Bobbejaanland vindbaar op Youtube.
In het weekend is het park geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op doordeweekse dagen is Bobbejaanland geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het park is regelmatig open tot 22:00 uur, voornamelijk in het hoogseizoen.
Het is mogelijk om met een groep naar Bobbejaanland te gaan. Er zijn verschillende bedrijven die als bedrijfsuitje naar het park afreizen. Ook is het mogelijk om met een gemengde groep naar Bobbejaanland te gaan. Bobbejaanland hanteert een gereduceerd tarief bij grote groepen. Het park is volledig rolstoelvriendelijk, waardoor ook groepen mindervaliden welkom zijn in het park. Op de website is een overzicht opgenomen van alle attracties die voor mindervaliden toegankelijk zijn. Ook voor senioren is het park toegankelijk. Daarnaast is het mogelijk om op schoolreis te gaan naar het attractiepark.

Het klantenservice Bobbejaanland telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Bobbejaanland

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Bobbejaanland. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Bobbejaanland, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

dinie_verrijt@hotmail.com

wij , oma met 7 grote kleinkinderen zijn NIET tespreken over bobbejaan we komen al 30 jaar elk jaar een keer met z,n alle de wachttijden zijn niet meer normaal 2.15 min. gewacht voor de actractie we hebben er 4 gedaan op de gehele dag met deze een oprechte klacht ik heb 240 euro betaald en heb nog nooit zooo iets slechts meegemaakt we zijn op zondag 11 sept. geweest de dame aan de bali heeft me WELvriendelijk te woord gestaan ZEER teleurgesteld hoop hierop nog een reactie te horen of een tegemoetkoming in afwachting dinie verrijt dwarsstrat 80 geldrop 5666 be geldrop

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Bobbejaanland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Bobbejaanland?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu