U zocht: klantenservice Blokker

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Blokker?

Bel 035-2046666

klantenservice Blokker

Beoordeling:

klantenservice Blokker
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Blokker is een Nederlandse winkelketen dat veel verschillende soorten huishoudelijke artikelen verkoopt. Blokker is echter niet enkel gevestigd in Nederland. Ook in Suriname, Luxemburg en in België zijn er vestigingen van Blokker te vinden. De Blokker is onderdeel van Blokker Holding. Tot Blokker Holding behoren veel andere bekende winkels, zoals bijvoorbeeld Marskramer, Big Bazaar, Bart Smit en Xenos. Bij de Blokker kunnen klanten terecht voor allerlei verschillende soorten huishoudelijke artikelen. In huishoudelijke artikelen heeft Blokker zich dus gespecialiseerd. Of het nou gaat om een stofzuiger, glazen, placemats, een koffiezetapparaat of om een televisie: de Blokker heeft het. Omdat zulke producten ook wel eens kapot gaan, is het natuurlijk zeer belangrijk dat de Blokker Klantenservice goed te bereiken is. Gelukkig is dit bij Blokker zeker het geval. Via www.blokker.nl worden de meeste vragen verholpen door middel van een FAQ, een lijst met veel gestelde vragen. Dit is dus onderdeel van de Blokker klantenservice. Natuurlijk kan er ook direct contact gezocht worden met een medeweker van de Blokker Klantenservice. Dit kan via het contactformulier dat op www.blokker.nl te vinden is. Dit contactformulier gebruikt de Blokker als vervanging voor een direct emailadres van de Blokker. Dit is echter niet de enige manier waarop de Blokker klantenservice te bereiken is. De klantenservice van de Blokker is namelijk ook telefonisch te bereiken, namelijk via 020 8200976. Tijdens kantooruren kan er telefonisch contactgezocht worden met de Blokker, dus tussen 09.00 en 18.00 van maandag tot en met vrijdag. In het weekend is de Blokker Klantenservice niet telefonisch te bereiken. Wel kan er in het weekend een bericht aan de Blokker worden achtergelaten, namelijk via het reeds genoemde contactformulier van Blokker op de website www.blokker.nl. Het bovenstaande telefoonnummer van de Blokker Klantenservice is bedoeld voor algemene vragen en opmerkingen over de Blokker. Wanneer u vragen heeft over de bezorging van een tuinbestelling bij Blokker dan het volgende nummer gebeld worden: 088-2363767. U wordt dan doorverbonden met een aparte afdeling van de Blokker klantenservice die speciaal gericht is op het afhandelen van vragen over tuinbestellingen. Als u gebruik wilt maken van de reparatieservice die Blokker biedt dan kunt u dit via www.blokker.nl aanvragen. Dit kan via de pagina van de Blokker klantenservice. De reparatieservice heeft hier een aparte vermelding. Op deze pagina kunt u tevens meer informatie vinden over andere onderdelen van de klantenservice van de Blokker, namelijk over de verschillende voorwaarden over retourneren bij de Blokker, bezorgen en afhalen en ook de algemene voorwaarden van Blokker zijn op deze pagina te vinden. Het is dus totaal niet nodig om meteen het algemene nummer van de Blokker te bellen. Deze is namelijk vooral bedoeld voor algemene vragen en opmerkingen.

Het klantenservice Blokker telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Blokker

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Blokker. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Blokker, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

hollevoet ronny uit 8400 oostende

rmijn oprechte dank aan het personeel van uw filiaal te oostende torhoutsesteenweg,600 voor de deskundige en geduldige uitleg bij mijn aankoop van kookgerief en weerstation dit gezien ik herstellende ben van een hersenbloedingv

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Blokker

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Blokker?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu