U zocht: klantenservice BKR

Hulp nodig met het vinden van klantenservice BKR?

Bel 035-2046666

klantenservice BKR

Beoordeling:

klantenservice BKR
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Bureau Krediet Registratie is een Nederlands kredietregistratiebureau. Of eigenlijk moeten we zeggen, het Nederlands kredietregistratiebureau. Wanneer u bij een bank of een andere instelling een lening wilt gaan afsluiten dan zullen zij bij het BKR controleren of u openstaande kredieten heeft en om wat voor soort kredieten dat gaat. De gegevens in uw elektronisch dossier binnen het Centraal Krediet Informatiesysteem (oftewel CKI) gaan tot vijf jaar terug. Dit kunt u er onder andere in terugvinden:

De hoogte van het krediet
(Voorziene) einde van de aflossing
Kredietsoort
Eventuele bijzonderheden

Het is met name de bijzonderheden waar een kredietverstrekker interesse in zal hebben. Hier wordt namelijk in opgeslagen of u eventueel een wanbetaler bent of dat zich andere problemen hebben voorgedaan. Wanneer dat het geval is, kan dat dus betekenen dat u geen nieuw krediet krijgt. Uiteraard hebben niet alleen banken en andere kredietverleners toegang tot deze gegevens. Ook uzelf kunt bijvoorbeeld via het telefoonnummer van het BKR nagaan welke gegevens in het bestand van u zijn opgenomen. Voordat u contact opneemt via het telefoonnummer van het BKR is het belangrijk om in uw achterhoofd te houden dat een registratie in het systeem van het Bureau Krediet Registratie niet direct iets negatiefs hoeft te zijn. Ook wanneer u altijd netjes uw leningen afbetaalt, krijgt u toch een registratie in dit systeem. Dit hoeft helemaal geen nadelige uitwerking te hebben bij het aanvragen van een krediet.
Uw krediet opvragen via het telefoonnummer van het BKR
Op de website van NL Contact bent u aan het juiste adres voor het vinden van het correcte telefoonnummer van het BKR. Wanneer u op de website van het BKR zelf gaat kijken, dan vindt u hier niet zo snel het telefoonnummer van het BKR. Hier geven zij u de mogelijkheid om een formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook via die manier uw kredietregistratie opvragen, maar het is vele malen makkelijker om dit gewoon even via de telefoon te doen. U heeft dan een stuk sneller de informatie die u nodig heeft. Bij NL Contact hebben ze alle telefoonnummers van de klantenservice van ieder belangrijk bedrijf in Nederland verzameld. Niet alleen vindt u hier dus het telefoonnummer van het BKR, maar ook van een hoop andere bedrijven in Nederland. En dat is niet het enige voordeel van het bezoeken van deze website. Wanneer u met NL Contact telefonisch contact opneemt via het telefoonnummer 0900-0700, dan kunt u binnen zeer korte tijd doorverbonden worden met het bedrijf dat u nodig heeft. Zo hoeft u dus nooit meer lang te zoeken. Het enige wat u nog hoeft te doen is het bovenstaande nummer bellen en u heeft de contactgegevens van uiteenlopende bedrijven in Nederland direct bij de hand. Bent u nu niet in staat om te bellen? Het is geheel gratis om de gevraagde informatie toegestuurd te krijgen via een sms!
Stel uw vragen via het telefoonnummer van het BKR
Er kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn waarom u het telefoonnummer van het BKR nodig heeft. Misschien wilt u graag weten wat er in uw registratie vermeld staat. Maar het kan ook zo zijn dat u van de bank of een andere kredietverstrekker te horen heeft gekregen dat u geen nieuwe lening kunt krijgen. Denkt u dat er een fout is gemaakt? Dan kunt u ook via het telefoonnummer van het BKR contact opnemen en zo meer informatie opvragen. Dit zal u in veel gevallen de duidelijkheid geven die u nodig heeft. Pak dus nu nog de telefoon op en bel met NL Contact.
Het Bureau Krediet Registratie (BKR), gevestigd te Tiel, houdt van elke persoon met een in Nederland afgesloten krediet een elektronisch dossier bij in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). Het gaat onder andere om afgesloten kredietcontracten, zoals leningen, creditcards en debetfaciliteiten op betaalrekeningen.

Het klantenservice BKR telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice BKR

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice BKR. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice BKR, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★☆
Ik heb een vragen over de achterstante de ik heb bij jou de enig de ik waas van satander ik heb alles betalem ik weet informacie
- M.c varela pereira

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice BKR

Hulp nodig met het vinden van klantenservice BKR?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu