U zocht: klantenservice BinckBank

Hulp nodig met het vinden van klantenservice BinckBank?

Bel 035-2046666

klantenservice BinckBank

Beoordeling:

klantenservice BinckBank
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

vestigingen. Als u het telefoonnummer van Binckbank zoekt dan mag u er daarom wel vanuit gaan dat u het hier bij ons zult weten te vinden. Klinkt u dat als muziek in de oren? Lees dan vooral even verder. Want niet alleen kunt u het telefoonnummer van Binckbank krijgen, we bieden diverse services aan. Wat u trouwens niet moet vergeten is dat onze website geheel gratis te gebruiken is. Sterker nog, mocht u als bedrijf ook worden weergegeven in onze database, dan kunt u zich kosteloos aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen en naar ons op te sturen. Ook kan het zo zijn dat u het telefoonnummer van Binckbank niet kunt vinden en dat u daarom wat vragen hebt. Dan zijn we via de mail te bereiken dus klim in de pen en vult het contactformulier gerust even in. Onze klantenservice wil u de beste dienstverlening kunnen aanbieden die mogelijk is. Het telefoonnummer van Binckbank is slechts één van de vele nummers die u bij ons kunt opvragen, al keek u enkel tussen de categorie waar u banken vindt. Want u begrijpt natuurlijk wel dat we ook de nummers verstrekken van onder andere SNS, Rabobank, Alex en ING.
Deel uw ervaring over het telefoonnummer van Binckbank
Op het gebied van transactiekosten en persoonlijke hulp onderscheid deze beleggersbank zich al jaren. Het is een relatief kleine beleggersbank ook al wordt het vermogen tegenwoordig op meer dan 3 miljard euro geschat. Omdat de bank vrijwel in zijn geheel digitaal werkt kunnen we het ons goed voorstellen dat het voor u als potentiële klant lastig is om uw vragen aan hen kunnen stellen. Daarom hebben ze uiteraard wel een uitgebreide klantenservice zodat u hen persoonlijk kunt benaderen. Maar zoals zo vaak het geval is bij dergelijke bedrijven, heeft Binckbank meerdere telefoonnummers en dan ook nog eens meerdere afdelingen. Ziet u daarom door de bomen het bos niet meer?

Kijkt u dan op onze website en zoek naar deze bank,
Vervolgens kunt u zich kort inlezen op de speciale pagina over Binckbank,
Hebt u dan toch nog vragen? Dan zijn er verschillende manieren om het telefoonnummer van Binckbank aan te vragen.

Want u kunt ons speciale telefoonnummer bellen. U krijgt dan iemand aan de lijn die u het telefoonnummer van Binckbank geeft dat u nodig hebt. Maar hij of zij kan u tevens direct doorverbinden met de afdeling die u nodig hebt. En ten slotte kunt u het telefoonnummer van Binckbank opvragen per sms.
Maak een vergelijking met andere Nederlandse banken
Onze website is geheel gratis te gebruiken. En dat geldt tevens voor de sms-service. Dat betekent dat u zelfs midden in de nacht het telefoonnummer van Binckbank kunt opvragen via de sms want deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Maar het komt eerder voor dat u snel wilt worden doorverbonden, dan belt u ons nummer dat slechts 80 cent per minuut kost. Reken er maar op dat het telefoongesprek niet langer dan een minuutje of 2 duurt dus bij ons bent u zeker geen dief van de portemonnee. Bent u tevreden over de service van deze bank? Laat dan even een berichtje achter of geef een aantal sterren die overeenkomen met uw ervaring. Daar zult u toekomstige bellers zeker mee helpen!
BinckBank is een beursgenoteerde Nederlandse online beleggersbank met ongeveer drie miljard euro aan belegd vermogen. Binck heeft zichzelf in de markt gezet als goedkope beleggersbank op het gebied van transactiekosten en service.

Het klantenservice BinckBank telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice BinckBank

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice BinckBank. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice BinckBank, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice BinckBank

Hulp nodig met het vinden van klantenservice BinckBank?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu