U zocht: klantenservice Becel

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Becel?

Bel 035-2046666

klantenservice Becel

Beoordeling:

klantenservice Becel
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 4 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Becel is een margarinemerk van Unilever dat over de hele wereld wordt verkocht. Sinds 1962 in Nederland. De naam Becel is ontstaan uit de afkorting BCL, wat staat voor Blood Cholesterol Lowering. In Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Australië is het product verkrijgbaar onder de naam Flora.

Het klantenservice Becel telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Becel

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Becel. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Becel, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Een zgn voordeel pak blijkt minder in te zitten dan normaal. Dit is de boel echt beduvelen! Heb er foto's van gemaakt. Waar kan ik die naar toe sturen?
- Metselaar

★★★★★
De nieuwe verpakking van Becel koffiemelk is erg onhandig in gebruik en neemt veel ruimte in bij het opbergen in de koelkast.
- Mevrouw H.A.Tigelaar

★☆☆☆☆
Nieuwe verpakking Becel koffiemelk erg onhandig dosering met die grote opening lastig,niet meer handig met opbergen 1 pakje in de koelkast neemt de plaats in voor 2
- G,Meijer

★☆☆☆☆
Nieuwe verpakking koffiemelk? Wie heeft dit goedgekeurd ? Neemt meer ruimte in,. Heeft al meerdere koppen koffie verpest door die onlogisch grote opening. Nee ik drink niet uit een soepkom! Ik was altijd trouwe beceldrinker maar ben nu op zoek naar alternatief ! Nu die van de Lidl maar mee, wel zo een handig kleine verpakking. Jammer Becel, niet iedere verandering is een verbetering
- Carol van Beek

H van Dijk

Hallo ik heb bij een reclame actie van AH 8 pakjes becel voor in de koffie gekocht ,de verloop datum houdbaarheid is 19-05-2015. Maar de koffie melk is nu al niet meer goed ,heb de pakjes nog staan. Ik heb er twee geopend zijn niet meer goed .graag een reactie , henkvandijk29@hotmail.com

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Becel

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Becel?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu