U zocht: klantenservice Becel Pro.activ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Becel Pro.activ?

Bel 035-2046666

klantenservice Becel Pro.activ

Beoordeling:

klantenservice Becel Pro.activ
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 9 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Becel is een margarinemerk van Unilever dat over de hele wereld wordt verkocht. Sinds 1962 in Nederland. De naam Becel is ontstaan uit de afkorting BCL, wat staat voor Blood Cholesterol Lowering. Later introduceerde Unilever Becelproducten onder de naam pro-activ; het effect van deze producten komt van bepaalde plantensterolen en sterolesters die het cholesterolgehalte verlagen. Dergelijke producten met een min of meer farmacologische werking worden wel nutriceuticals of functional foods genoemd.

Het klantenservice Becel Pro.activ telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Becel Pro.activ

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Becel Pro.activ. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Becel Pro.activ, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Wij hebben een voordeelpak Becel light van 575 gram gekocht en betaalden daarvoor € 2.79 . Een 500 grams pak kost €2.23. Vraag waar en bij wie zit dat voordeel???? Vriendelijke groeten Geert Been
- Geert Been

★☆☆☆☆
Hoi Wij gebruiken al heel ons leven veel En nu de bevel gold. Sinds een tijdje is hij heel slecht oneerbaar. Mijn man heeft maar 1 goede werkende hand en kan dus nu niet meer zelf zijn brood smeren omdat het hard is en val zijn mes valt. Dus nu toch maar eens een ander merk gáán proberen helaas
- Ruiter

★★★☆☆
Heb de nieuwe verpakking Bevel Gold gekocht met verbeterde receptuur. Ik vind het niet lekker meer. Er zit nu een margarine smaak aan en een nasmaak. Het is ook niet romig meer. Waarom veranderen als het goed was. Zo jammer.
- wilma Van Urk

★★★☆☆
Bij deze vraag ik me af waarom de naam Becel Gold veranderd is in Romig. Waarom de smaak is veranderd. En waarom de constitentie is veranderd. De Becel Romig is niet meer de Becel Gold helaas. Groeten F.Sieuwerts
- F.Sieuwerts

★★★☆☆
Al ruim 40 jaar becel gebruikt, maar nu is er iets veranderd. Hij is te zacht.
- Grietje Jansen

★☆☆☆☆
Becel Gold met verbeterde receptuur.. Smeert niet en smaakt niet meer. Zoals zo vaak is ook deze verbetering duidelijk een downgrade. Exit Becel.
- Sjaak

★★★☆☆
Ik heb een klein pakje proActive gekocht maar ik kan nergen mijn kassa bon uploden en het geld terug krijgen vinden
- Gerry

★★☆☆☆
Ik heb een klein pakje proActive gekocht maar ik kan nergen mijn kassa bon uploden en het geld terug krijgen vinden
- Gerry

★☆☆☆☆
Ook wij zijn in de actieval gelokt door Becel. Per e-mail werd reclame gemaakt koop 2 producten krijgt u 2 euro terug. Kassabon met productgegevens opgestuurd naar Scooby die hier kennelijk over gaat, maar deze wijst de cash back af. Dat terwijl we perfect volgens de reclame handelen. Misleidende reclame dus......
- de Vries

Jan Boersma

Ik heb een 6-pack yoghurtdrink aangeschaft en volgens de actiecode E4M374P zou u het aankoopbedrag gaan terugstorten op mijn rekening NL54RABO0121892484 tgv J.Boersma ad € 3,35

Thea Pater

Waarom kan ik geen vraag bij u niet per telefoon direct stellen ,zonder dat het zoveel geld kost….
Wilde weten of mijn kleindochter van 12 jaar ook de pro activ light zou kunnen gebruiken ,daar zij erfelijk belast is en nu creator moet gebruiken …..

de water

waarom werkt telnr.0800446464 niet? ik wil contact opnemen om te weten waar ik de six-pack van Becel pro active van de gratis bon uit de starterskit kan kopen. Vind alleen 4-pack en 8-pack Ben al bij 4x AH, Plus, 2x Jumbo, Aldi geweest. Leuke aanbieding op die manier.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Becel Pro.activ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Becel Pro.activ?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu