U zocht: Klantenservice BCC

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice BCC?

Bel 035-2046666

Klantenservice BCC

Beoordeling:

Klantenservice BCC
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

BCC, begonnen onder de naam Bakker Cash & Carry, is een Nederlandse winkelketen die consumentenelektronica verkoopt. De BCC is opgericht door Herman Bakker in 1945, in Amsterdam West. Een aantal jaren later, in de jaren ’60, werd er een tweede filiaal geopend met behulp van zijn twee zoons: Carel en Coos Bakker. Het waren Carel en Coos die besloten de winkel vanaf 1969 BCC te noemen. En sindsdien is de naam van de winkel ook onveranderd gebleven. Op dit moment heeft de BCC ongeveer 57 winkels door heel Nederland. Echter, niet de enige manier om producten van de BCC te komen is fysiek in de winkel. Een groot deel van de omzet van de BCC wordt namelijk online gerealiseerd. De BCC heeft namelijk ook een goedlopende online webshop, waar producten uit het gehele assortiment gekocht kunnen worden. Het is dan ook niet gek dat de BCC klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. De BCC verkoopt immers zeer veel producten, en daarbij hoort natuurlijk ook een goede BCC klantenservice. En dat kennen ze zeker bij de BBC. Allereest kunt u een antwoord op bijna al uw vragen krijgen via www.bcc.nl/klantenservice. Hier staat een virtuele medewerker van de BCC klantenservice voor u klaar om al uw vragen proberen te antwoorden. Deze virtuele medewerker van de BCC klantenservice heet Esmee. De manier waarop u met deze virtuele BCC klantenservice medewerker kan praten is via een chat. Het is namelijk een computer gestuurd systeem. U hoeft dus alleen maar uw vraag in te typen en de virtuele BCC klantenservice medewerker helpt u verder. Hiernaast zijn er ook nog andere manieren om contact te krijgen met de BCC klantenservice. Zo staat er allereerst een pagina online met daarop veel reeds beantwoorde vragen. Er is bijvoorbeeld een pagina die geheel gericht is aan contact en service, een pagina die specifiek uw vragen over zoeken en bestellen beantwoordt, en een pagina die gaat over bezorgen en afhalen. Hiernaast is er ook een pagina over de installatie en bouw van producten, en een pagina over annuleren en retourneren. En, als laatste, is er ook een pagina die specifiek gaat over de reparatie en garantie van producten. Mocht uw vraag hier niet tussen staan? Dan kunt u ook contact opnemen met de telefonische BCC klantenservice. Dit kan van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag. Op maandag tot en met vrijdag kan dit van 08.00 in de ochtend tot en met 20.00 in de avond. Op zaterdag kan dit vanaf 09.00 in de ochtend en 17.00 in de avond. Dit kan via het 0900 telefoonnummer: 0900-0555. Ook al is dit een 0900 nummer, u belt wel maar tegen een lokaal tarief. Bij de telefonisch BCC klantenservice zal een medewerker van de BCC klantenservice al uw vragen kunnen beantwoorden!

Het klantenservice BCC telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice BCC

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice BCC. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice BCC, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
heel moeilijk bereikbaar en de tarieven zijn niet normaal. zo wil je geen zaken doen met BCC.
- F.Rorijs

Contact

 

035-2046666

 

 

www.bcc.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice BCC

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice BCC?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu