U zocht: klantenservice Bart Smit

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Bart Smit?

Bel 035-2046666

klantenservice Bart Smit

Beoordeling:

klantenservice Bart Smit
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Bart Smit is een Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd is in speelgoed, multimedia, elektronica en toebehoren. De keten is op 1 juni 1967 opgezet als een kleine handelszaak in Volendam, opgericht door winkelier Bart Smit, waar de keten dus ook zijn naam aan te danken heeft. Tot 1995 luidde de naam nog Speelgoedpaleis Bart Smit, maar is daarna versimpeld naar slechts Bart Smit. Op het moment zijn er 196 vestigingen in Nederland, 55 in België en slechts een vestiging in Luxemburg. Op het moment is Thomas Smit, de zoon van Bart, directeur van Bart Smit B.V.. Daarnaast is Bart Smit is onderdeel van Blokker Holding.

Zonder zijn klanten had de Bart Smit nooit kunnen bestaan, en daarom is het belangrijk dat de Bart Smit klantenservice hun klanten zo goed mogelijk te woord staat en hen bij kan staan met hun problemen en vragen die met de winkelketen te maken hebben. Een manier om dit te bereiken is de veelgestelde vragen sectie op de website. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken, zijn er verschillende categorieën te vinden. Deze zijn actuele informatie, bezorgen, bestellen, Bart Smit informeert, betalen, ruilen en retourneren, over Bart Smit en klantenservice. Als u uw vraag niet direct ziet staan, kunt u uw vraag ook intypen in de zoekbalk en wachten tot het tevoorschijn komt. Vragen die u bijvoorbeeld kunt stellen zijn “Hoe kan ik een online aankoop retourneren?” of “Waar kan ik mijn retourzending naar toe sturen?”

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon een e-mail naar Bart Smit sturen. De informatie is te vinden onder Contactgegevens en u kunt uw klacht of vraag adresseren aan Bart Smit B.V. U stuurt uw e-mail naar info@bartsmit.com. Als het digitale contact formulier niet snel genoeg werkt of u het gevoel heeft dat u uw vraag beter kunt verwoorden over de telefoon, kunt u ook naar de Bart Smit klantenservice bellen op het nummer 088-0599000. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Als dit nummer niet bereikbaar is kunt u ook “gewoon” naar Bart Smit bellen op 0299 – 399599. Daarnaast is er ook een fax nummer te bereiken, namelijk 0299 – 399421.

Tenslotte kunt u ook nog een brief sturen naar het Bart Smit hoofdkantoor. Deze brief kunt u adresseren aan Bart Smit B.V., Postbus 69, 1130 AB Volendam. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw vraag te stellen aan de medewerkers van het Bart Smit filiaal, maar u kunt ook langs op het hoofdkantoor. Het bezoekadres van het hoofdkantoor is Bellstraat 3-4, 1131 JV Volendam.

Het klantenservice Bart Smit telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Bart Smit

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Bart Smit. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Bart Smit, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Isabelle

ik heb een product bij u gekocht en ik weet niet helemaal hoe het werkt of het wel werkt. wat moet ik nu doen?

Yannick Desmet

Beste Bart Smit,
Ik heb gisteren een bezoekje gebracht bij Bart Smit in Sluis 1 van onze favoriete winkels, maar dit is nu verleden tijd. Daar kreeg ik een Daphne aan de kassa en spendeerde ik terug 43,95€ aan speelgoed. Nu moest mijn kleine meid nog geen 6 jaar heel dringend plassen en vroeg heel beleeft of ze naar het toilet mag en daar kreeg ik tot mijn verbazing het antwoord van Daphne ” NEE hier doen we niet aan mee dit kunnen we niet toelaten ” We hebben betaald en toen we uit de winkel kwamen heeft ze dan maar in haar broekje geplast en daar ging mijn dagje Sluis. Wel Bart Smit heel erg bedankt het was een leuke dag maar mijn zie je niet meer rond lopen in een Bart Smit winkel nog in België nog in Nederland. De dienstverlening is een grote ZERO als je maar verkoopt hè tot je iets anders vraagt. Bedankt

Mevr. Detert

Het betreft een klacht.
Ik heb voor mijn kleinzoon voor Sinterklaas een PC & MAC kaart gekocht (minecraft €19,95) bij de vestiging in Oldenzaal. Helaas bleek hij tijdens pakjesavond deze al gekregen te hebben. Ik ben naar de winkel terug gegaan om de kaart om te ruilen voor iets anders. Dat ging dus niet. Ik begreep hier niets van. De kaart is niet geactiveerd en dus niet gebruikt. Ik ben hier door de leidinggevende op een wijze afgevoerd, dat zal ik u niet beschrijven. Maar ik ben verslagen weggegaan, de grootste domme sukkel van 68 jaar, die niet weet dat deze kaarten onder cadeaucards vallen. Volgens de bedrijfsleidster weet iedereen dit. Ik had dat graag bij de aankoop willen weten, maar heb geen informatie gehad. Wat moet ik nu doen? Deze aankoop is kennelijk waardeloos. Ik hoop dat u mij kunt adviseren.
Met vriendelijke groet,
Mevr. Detert
mdetert49@gmail.com

Jeannette stoltz

Wil graag weten waar je hangertjes an kopen voor de graveerset
Mijn kleindochter heeft zo een zet gekregen de hangertjes die zijn bijgeleverd zijn gegraveerd maar waar kan ik nog een zakje kopen bij jullie of weten jullie een zaak of website want anders heb je zes hangertjes gemaakt en heb je er voor de rest niks meer aan
Jeannette@familiestoltz.nl

cindy

Beste,

Ik ging gisterenavond een space scooter step bestellen (oranje) bij bart smit online maar had problemen met mn pc. De spcae scooter stond aan 109,65 euro. Ik wilde die vanmorgen bestellen en hij staat aan 129 euro. kan ik hem nog bestellen aan 109,65 euro? vind het jammer dat er nergens vermeld stond dat dit product in promo was en dat dit verviel vandaag. Wilt u contact opnemen met mij op cindy_dewaele@hotmail.com?
Bedankt!!

Mvg

cindy

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Bart Smit

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Bart Smit?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu