U zocht: klantenservice Ballorig

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ballorig?

Bel 035-2046666

klantenservice Ballorig

Beoordeling:

klantenservice Ballorig
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Ballorig is een Nederlandse keten van verschillende indoor speeltuinen. In de speeltuinen zijn verschillende glijbanen, klimrekken en andere speeltoestellen te vinden. Ballorig bestaat inmiddels al bijna twintig jaar en is in Nederland en Duitsland gevestigd. De speeltuin is toegankelijk voor kinderen van tot en met 12 jaar. Ouders en begeleiders hoeven geen entree te betalen, omdat de speeltuin voornamelijk voor kinderen is gemaakt. Voor kinderen beneden de 5 jaar is een aparte speelruimte aangelegd.
Ballorig heeft inmiddels meer dan 30 vestigingen in Nederland. Zo is Ballorig gevestigd in: ’s-Gravenzande, ’s-Hertogenbosch, Aeolus Sexbierum, Almere, Amsterdam Arena, Amsterdam Gaasperplas, Arnhem, Assen, Den Helder, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Hattem, Heerenveen, Heerhugowaard, Hoogezand Sappemeer, Hoorn Houten, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nieuw Bergen, Nijverdal, Sittard, Sneek, Stadskanaal, Tilburg, Veldhoven, Venlo, Wijhe, Zaandam en Zutphen.
Ballorig is erg geschikt voor het organiseren van een kinderfeestje. Op de website van Ballorig kunnen kinderen hun eigen uitnodiging ontwerpen. Indien er bepaalde gegevens worden ingevuld, wordt er vervolgens een ontwerp gemaakt. Zo dienen enkele persoonlijke gegevens te worden ingevuld, de datum van het feestje en de tijdstippen, of je wordt thuisgebracht, waar het feestje is en waar de kinderen zich moeten verzamelen. Ook kan er extra informatie worden ingevuld en het thema van de uitnodiging. Er dient tevens een achtergrondkleur en het plaatje gekozen te worden. Deze kunnen ze vervolgens afdrukken en versturen naar de kinderen die ze op hun feestje uit willen nodigen. Ook is het mogelijk om een schoolreis te organiseren in de indoor speeltuin. Er zijn daarnaast verschillende groepsarrangementen mogelijk. Er kunnen themafeesten worden georganiseerd en feestjes voor peuters. Het is per vestiging van Ballorig afhankelijk wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Er is wel een vast schoolreispakket voor €9,- per kind. Hierbij krijgen de kinderen friet, twee drankjes en een toegangskaartje voor Ballorig. Indien een kind een extra snack wilt bij de friet, dient het kind €1,- te betalen. Ook zijn de kosten voor een Slush Puppie €1,-.
Ballorig heeft verschillende vestigingen, waar u telefonisch contact op mee kan nemen. Op de website van Ballorig kunt u per vestiging kijken hoe u deze vestigingen telefonisch kunt bereiken. Mocht u per post contact op willen nemen, kunt u uw brief adresseren aan Ballorig BV, Bandsloot 5-A, 8538 RG Bantega. Ook kunt u contact opnemen via het online contactformulier op de website. U dient allereerst een vestiging te selecteren. Daarnaast dient u uw naam, straatnaam, huisnummer, postcode, plaats, telefoon, e-mailadres, vraag of opmerking achter te laten. Ballorig zal nadat u het contactformulier heeft ingevuld, zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u uw vragen via sociale media stellen. Ballorig is actief op Twitter en Facebook. Daarnaast is Ballorig vindbaar op Youtube

Het klantenservice Ballorig telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ballorig

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ballorig. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ballorig, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ballorig

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ballorig?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu