U zocht: klantenservice AVRO

Hulp nodig met het vinden van klantenservice AVRO?

Bel 035-2046666

klantenservice AVRO

Beoordeling:

klantenservice AVRO
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Algemene Vereniging Radio Omroep, afgekort AVRO, is een Nederlandse omroeporganisatie. De huidige AVRO werd opgericht eind 1927, maar de wortels reiken tot begin jaren twintig. Het is van oudsher een onafhankelijke mediaorganisatie, zonder binding met een religie of politieke groepering.

Het klantenservice AVRO telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice AVRO

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice AVRO. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice AVRO, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

jalke van balen

NR 5199924, al tig jaren lid, nu voor de derde keer geen bode ontvangen in 6 weken!! een keer bij mijn buurvrouw bezorgd die aan de chemo is en dacht dat het een reklameblad was!!elke keer dus weer bellen, erg irritant en toen ik de tweede keer persoonlijk iemand aan de lijn had, kreeg ik een hoogst irritante dame die vond dat ik niet moest zeuren want hij kwam toch alsnog 4 dagen te laat. Ik ben erg gesteld op de bode om nog ouderwets te kijken of ik iets ga kijken op TV, maar dit wordt irritanter en ik denk dat het zinvol is om de bezorging te benaderen want daar zit het probleem. Anders zeg ik mijn lidmaatschap op! tel 010-4508494, met hartelijke groet en fijn weekend.

van Hulst

30 september heb ik geld over gemaakt voor een AVRO bode abonnement,
tot nu toe heb nog steeds geen gids ontvangen ! Ik heb telefonisch contact gezocht met de AVRO maar na 15 minuten kreeg ik nog steeds geen medewerker aan de telefoon, of u krijgt veel klachten, of er is maar een medewerker die mij kan beantwoorden.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice AVRO

Hulp nodig met het vinden van klantenservice AVRO?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu