U zocht: klantenservice Aviodrome

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Aviodrome?

Bel 035-2046666

klantenservice Aviodrome

Beoordeling:

klantenservice Aviodrome
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Aviodrome is een Nederlands pretpark en is gevestigd in Lelystad. In het pretpark zijn verschillende vliegtuigen te zien en kunnen kinderen zelf vliegen in verschillende vluchtsimulators. Daarnaast kunnen de bezoekers kennis maken met morseseinen in de radiokamer. Het 4D-filmtheater laat bezoekers ervaren hoe het is om zelf te vliegen. Ook zijn er diverse speelplekken, waar kinderen kunnen spelen. Boven het Aviodrome vliegt een vliegtuig die een rondvlucht doet. Daarnaast is er het Schipholgebouw uit 1928, daar kunnen de bezoekers verschillende kamers verkennen.
Op de website is een virtuele wandeling te zien, die de kijkers rond leidt over het buitenterrein van het pretpark. Tickets kunnen zowel online als aan de kassa van Aviodrome gekocht worden. De Prijzen van de tickets zijn afhankelijk van de leeftijd. Kinderen onder de drie jaar mogen gratis naar binnen. De entreeprijs voor een kind van 3 tot en met 11 jaar bedraagt €14,95. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen dienen €17,50 te betalen. De entreeprijs voor mindervaliden bedraagt €10,95 en de entreeprijs voor 60-plussers bedraagt €16,50. Dit is op vertoon van een geldige legitimatie. Daarnaast zijn er verschillende kaarten die korting geven op de entreeprijs. Indien u in het bezit bent van een Museumkaart, mag u gratis naar binnen. Mocht u in het bezit zijn van een Cultuurkaart, dient u een entreeprijs van €15,75 te betalen. Ook is het mogelijk een combinatieticket te kopen. Zo kunt u een combiticket voor het Aviodrome en de Bataviawerf kopen voor €19,95. Parkeren kost €6,- per auto.
U kunt contact opnemen met Aviodrome via de klantenservice. Het telefoonnummer van de klantenservice is 0900-0200. Een gesprek kost €0,35 cent per gesprek. Voor algemene vragen kunt u tevens telefonisch contact opnemen via het nummer 0320-289842. Daarnaast kunt u per post contact opnemen met Aviodrome. U kunt uw brief adresseren aan Aviodrome Lelystad Airport, Pelikaanweg 50, 8218 PG Luchthaven Lelystad. Daarnaast kunt u mailen voor reserveringen, kinderfeestjes, scholen en groepen. U kunt uw bericht sturen aan info@libemafunfactory.nl. Indien u een evenement of zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, kunt u mailen naar sales@aviodrome.nl. Daarnaast kunt u voor dergelijke bijeenkomsten telefoneren naar het nummer 073-5282243.
Op de website van Aviodrome is tevens een overzicht opgenomen van antwoorden op veel gestelde vragen. Daarnaast is het mogelijk een online contactformulier in te vullen op de website. U dient dan uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en vraag of bericht achter te laten. Aviodrome is tevens actief op social media. U kunt uw vragen stellen op Facebook en Twitter.

Het klantenservice Aviodrome telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Aviodrome

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Aviodrome. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Aviodrome, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Aviodrome

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Aviodrome?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu