U zocht: klantenservice Australische Ambassade

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Australische Ambassade?

Bel 035-2046666

klantenservice Australische Ambassade

Beoordeling:

klantenservice Australische Ambassade
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Australische Ambassade streeft ernaar om alle Australiërs in Nederland zo goed mogelijk te kunnen helpen in hun emigratie en hun rechten ten opzichte van Nederlanders. Op de website van de Australische Ambassade kunt u veel informatie vinden over het reizen naar Australië, diensten voor Australiërs of zaken doen met Australië. Ook is er een tabje met informatie over Australië in het algemeen, om een goed beeld voor u te kunnen schetsen. Tenslotte kunt u op de website van de Australische Ambassade ook een pagina vinden waar de ambassade tips geeft hoe u het beste kunt reizen.

De Ambassadeur van Australië in Nederland is Neil Mules. De Australische Ambassade in Nederland neemt gen visumaanvragen in behandeling en kan geen informatie verstrekken over een eventueel visa. Voor vragen over visa en emigratie adviseert de Australische Ambassade klantenservice u om contact op te nemen met de Europe Service Centre in Londen. Deze kunt u bereiken via +44 20 7420 3690. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 16:00 uur. Wil u het risico niet nemen dat u het tijdsverschil misschien verkeerd berekend hebt? U kunt ook naar www.immi.gov.au en via de website een contactformulier in vullen zodat u vanzelf teruggebeld of gemaild wordt.

Ook raadt de Australische Ambassade klantenservice u aan om op de Engelstalige versie van de website te kijken. Deze bevat meer informatie over het aanvragen en vernieuwen van Australische paspoorten en wat u het beste kunt doen als uw paspoort gestolen is. Ook voor meer informatie over de diensten van de Ambassade in Nederland kunt u de pagina “Diensten voor Australiërs” raadplegen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Consulaire en Notariële diensten.

Wordt het u allemaal toch te ingewikkeld en kunt u op deze manier het antwoord op uw vraag niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met de Australische Ambassade klantenservice via e-mail. Dit doet u door een mailtje sturen naar austemb_thehague@dfat.gov.au. Heeft u liever persoonlijk contact? Dat is ook mogelijk. Op het volgende adres kunt u zowel langs komen als een brief versturen (hier heeft u dus geen speciale postbus voor nodig): Carnegielaan 4, 2517 KH, Den Haag. Ook kunt u hier bellen naar 070 310 8200 of faxen indien u speciale documenten hebt die u wijst te versturen. Indien u gebruik wil maken van de fax, gebruikt u het nummer 070 – 310 8250.

Het klantenservice Australische Ambassade telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Australische Ambassade

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Australische Ambassade. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Australische Ambassade, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

amaljers@zeelandnet.nl

Hebben een vraagje, ons nichtje uit Australien is vanaf 8 december aan het werken bij een paarden pension/manege en daar verzorgt zij de paarden. Nu wilt ze langer blijven in Belgie, hoe kunnen we haar visum verlengen!
Zou u daar een antwoord op kunnen geven, ze wilt graag langer blijven voor 1 jaar is daar de mogelijkheid voor!
Groeten van Shirley Maljers-Don

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Australische Ambassade

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Australische Ambassade?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu