U zocht: klantenservice ASR

Hulp nodig met het vinden van klantenservice ASR?

Bel 035-2046666

klantenservice ASR

Beoordeling:

klantenservice ASR
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

U goed verzekeren is belangrijk. Dit staat als een paal boven water. We hopen natuurlijk allemaal dat er nooit iets mis gaat, maar helaas loopt het leven wel eens anders. Daarnaast zit een ongeluk ook in een klein hoekje, maar dit kan wel grote gevolgen hebben. In dit soort gevallen is het wel zo prettig als u goed verzekerd bent. Voor het afsluiten van verzekeringen bent u bij ASR aan het juiste adres. Hier hebben ze daarnaast veel adviseurs in dienst die de kennis en ervaring hebben om u verder te helpen. Onderschat zeker niet hoe belangrijk het is om u te verzekeren en ook om dit te doen aan de hand van een persoonlijk advies. U wilt niet zomaar wat verzekeringen hebben, u wilt degene hebben die aansluiten bij uw levensstijl en die ervoor zullen zorgen dat u zo min mogelijk risico loopt.

Woonverzekering
Inboedelverzekering
Reisverzekering

De ene verzekering sluit u voor langere tijd af, terwijl de ander juist voor een kortere periode is. Dit laatste is bijvoorbeeld het geval bij een reisverzekering. Gaat u regelmatig op reis of weekendjes weg? Dan is een doorlopende reisverzekering slim om af te sluiten, maar als u slechts voor een paar dagen of weken per jaar weggaat, dan is een kortlopende reisverzekering een betere optie. Wat nu het beste voor u zal werken? Hiervoor kunt u het beste het telefoonnummer van ASR bellen en er met een van de adviseurs over spreken. 
Waar vindt u het telefoonnummer van ASR?
Het vinden van een telefoonnummer van een bepaald bedrijf is in deze tijd zowel makkelijker als moeilijker geworden. U kunt natuurlijk het internet opgaan hiervoor, maar dit is niet altijd mogelijk. Daarnaast staat het internet vol met informatie en het is niet altijd duidelijk of u wel echt het juiste telefoonnummer van ASR te pakken heeft. Wilt u hierin geen enkel risico lopen of wilt u dat dit zo snel mogelijk gebeurd? Neem dan contact op met NL Contact. Bij dit bedrijf hebben ze de contactgegevens van de belangrijke bedrijven in Nederland. Natuurlijk kunt u bij hen ook het telefoonnummer van ASR vinden. U kunt telefonisch contact opnemen met NL Contact via het nummer 0900-0700. Voor slechts € 0,80 per minuut staat een van de medewerkers u dan te woord. Hij of zij zal er dan voor zorgen dat u het juiste telefoonnummer van ASR krijgt en hij of zij kan u zelfs doorverbinden met het bedrijf van uw keuze. Bent u niet specifiek op zoek naar het telefoonnummer van ASR, maar ook van andere verzekeringsbedrijven? Dan kunt u op de website van NL Contact per categorie bekijken wat de contactgegevens van die bedrijven zijn.
Bel het telefoonnummer van ASR
Heeft u vaker het telefoonnummer van ASR nodig? Dan kan het wel zo prettig zijn om deze in uw telefoon op te slaan. Dit doet u heel erg makkelijk. U kunt aan de medewerkers van NL Contact ook vragen of zij u het telefoonnummer van ASR willen toesturen via een sms-bericht. Op die manier heeft u het telefoonnummer van ASR altijd bij de hand. Het is natuurlijk altijd prettig om een van de adviseurs van ASR aan de lijn te krijgen. Op die manier weet u zeker dat u het juiste advies krijgt en dat u ook echt een goede keuze maakt als het aankomt op verzekeringen. Vraag dus vandaag nog het telefoonnummer van ASR op via NL Contact en u kunt hier meteen mee aan de slag gaan. Of u de gegevens krijgt via de website of de telefoon, dat is geheel aan u
ASR Nederland is een Nederlandse verzekeringsgroep. De groep is indirect in handen van de Nederlandse Staat.
De ASR verzekeringsgroep ontstond in 1997 nadat het concern Stad Rotterdam (bestaande uit de verzekeraars Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen) Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam. De nieuwe naam ASR was een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. In 2000 nam de Fortis groep de ASR Verzekeringsgroep over. De verzekeringsactiviteiten van Fortis bestonden tot dat moment uit de verzekeraars Amev, Ardanta en Falcon. De afkorting “ASR” bleef in stand om de verzekeringsactiviteiten aan te duiden, en stond nu voor AMEV en Stad Rotterdam. In 2003 voegde Fortis de verzekeraars AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend samen tot één nieuwe verzekeraar: Fortis ASR. Het Fortis onderdeel Fortis Verzekering Nederland N.V. bestaat sindsdien uit Fortis ASR, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Falcon (waaronder ook Interlloyd en VSB-leven horen).

Het klantenservice ASR telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice ASR

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice ASR. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice ASR, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice ASR

Hulp nodig met het vinden van klantenservice ASR?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu