U zocht: klantenservice Arkefly

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Arkefly?

Bel 035-2046666

klantenservice Arkefly

Beoordeling:

klantenservice Arkefly
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

ArkeFly is de eigen airline van TUI Nederland en voert voornamelijk vakantievluchten uit. ArkeFly bestaat sinds 2005 en vliegt zowel rond de Middellandse Zee als verre bestemmingen en biedt u als passagier keuze uit vier comfortniveaus: Star Class, Premium Comfort Class, Comfort en Economy. Bij een luchtvaartmaatschappij is het heel belangrijk om de klant een zo soepel mogelijke vlucht te laten ervaren. Zij doen er alles aan om uw reis naar wens te laten verlopen en eventuele problemen op te lossen.

Het is mogelijk dat u na afloop van de reis vragen of reacties heeft die u kwijt wilt. Denk aan het kwijtraken van bagage of een reis die verder niet soepel verliep. Dan kunt u terecht bij de ArkeFly Klantenservice. Het telefoonnummer van de ArkeFly Klantenservice is 0900 – 275359 met een tarief van 15 cent per minuut. In het geval dat u via een reisbureau gereserveerd heeft, verzoeken zij u echter om contact op te nemen met het reisbureau voor de afhandeling van uw klacht. Als u opmerkingen heeft na uw vakantie moeten deze volgens de ANVR Reisvoorwaarden binnen een maand na terugkomst schriftelijk worden ingediend. Als u na uw vraag wordt gevraagd om originele documenten mee te sturen, dan stuurt u deze naar het adres Klantenservice, Postbus 365, 7500 AJ Enschede.

Ook in het geval dat u voor de aanvang van uw reis vragen heeft over bijvoorbeeld het online aanschaffen van uw vliegtickets of wat er mee mag in uw handbagage, kunt u de ArkeFly Klantenservice inschakelen. Zij staan u graag te woord en helpen u om een hopelijk probleemloze vlucht te ervaren. Ook in het geval van vertraagde vluchten of de zwaarte van uw koffer kunt u hen inschakelen, in het geval dat u direct via hen wil boeken. Voor vragen over gehandicapten en de toegang van rolstoelen kunt ook de Klantenservice bellen. Zij zullen zoeken naar alternatieve oplossingen voor uw problemen, willen uw reis zo voorspoedig mogelijk laten verlopen en doen er alles aan om dit ook waar te kunnen maken.

In het geval dat u op- of aanmerkingen heeft op ArkeFly en van mening bent dat u hen kunt helpen groeien, kunt u de ArkeFly Klantenservice bellen en staan zij open voor uw suggesties. De klant is tenslotte het belangrijkst en staat het hoogst op hun prioriteitenlijst. Ook kunt u terecht bij een Arke-reisbureau bij u in de buurt in het geval dat u persoonlijk contact prefereert. ArkeFly staat er klaar voor om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Het klantenservice Arkefly telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Arkefly

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Arkefly. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Arkefly, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Arkefly

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Arkefly?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu