U zocht: klantenservice ArboVitale

Hulp nodig met het vinden van klantenservice ArboVitale?

Bel 035-2046666

klantenservice ArboVitale

Beoordeling:

klantenservice ArboVitale
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

ArboVitale is een landelijke arbodienst en ondersteunt werkgevers én werknemers met verzuimbegeleiding, preventie en keuringen. Dat doen zij helder en overzichtelijk. Menselijk. En vooral samen met u. Met ongeveer 60 locaties verspreid over het hele land is er altijd wel een adres van ArboVitale bij u in de buurt. ArboVitale maakt deel uit van het Zorg van de Zaak netwerk. Veel van de spreekuren en keuringen vinden plaats op locaties van Zorg van de Zaak. U herkent deze locaties aan het Zorg van de Zaak logo.

Werken draait om mensen. Verzuim dus ook. De dienst biedt een aanpak die werknemers motiveert en stimuleert. Werken is immers belangrijk. De diensten die de arbodienst biedt zijn onder meer uitgebreide keuringen, health checks en vaccinaties, adviezen en trainingen van arbeidsdeskundigen, verzuimconsulenten, bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, psychologen, veiligheids- en gezondheidsadviseurs. Verder zijn er transparante diensten voor verzuimbegeleiding, onderzoek en advies, gericht op werkgevers, werknemers, leidinggevenden en HR-professionals. ArboVitale heeft een breed netwerk aan partners met aanvullende diensten voor het voorkomen of beperken van verzuim. ArboVitale hanteert de klachtenregeling volgens de Brancheorganisatie arbodiensten.

De klantenservice is het kloppend hart van ArboVitale. Werkgevers, werknemers en professionals, iedereen heeft contact met de klantenservice. Met vragen, voor afspraken, voor planning van spreekuren en ook voor informatie. Hoe werkt de klantenservice nu precies? Welke mensen zitten daarachter? U kunt via de website aan de hand van een kort filmpje een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij de afdeling klantenservice van Arbovitale.

Heeft u direct hulp nodig bij verzuim? Bel dan met de ArvoVitale klantenservice van deze landelijke arbodienst.

Bent u werknemer? Dan kunt u bij ArboVitale terecht voor diverse keuringen. ArboVitale voert een groot aantal keuringen uit: van intredekeuringen tot periodieke arbokeuringen, rijbewijskeuringen of Taxichauffeurskeuringen. Daarnaast heeft de arbodienst travel clinics in Voorburg en Eindhoven. Deze travel clinics vertellen u graag wat risicogebieden zijn, hoe u voorzorgsmaatregelen kunt nemen en geven u tips om ziektes te voorkomen.

Bent u werkgever en wilt u verzuim daadkrachtig aanpakken? Neem direct contact met de klantenservice van ArboVitale op en kijk wat de dienst voor u kan betekenen. U kunt ook online een offerte aanvragen.

Veel zaken zijn online te regelen bij de klantenservice van ArboVitale. Er is een rubriek met veel gestelde vragen, u kunt online een afspraak maken of u kunt via een invulformulier op de website uw gegevens achterlaten. Zij nemen binnen één werkdag contact met u op. Als u tevreden bent of juist niet, kunt u ook online een compliment geven of een klacht indienen.

De klantenservice van ArboVitale is op werkdagen van 8:00 – 17:30 uur bereikbaar via het telefoonnummer 088 – 277 8800. Het bezoekadres is: Beneluxlaan 907, 3526 KK Utrecht. Het postadres is: Postbus 5020, 3502 JA Utrecht. U kunt ook een e-mail sturen naar: klantenservice@arbovitale.nl.

Het klantenservice ArboVitale telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice ArboVitale

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice ArboVitale. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice ArboVitale, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice ArboVitale

Hulp nodig met het vinden van klantenservice ArboVitale?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu