U zocht: klantenservice apenheul

Hulp nodig met het vinden van klantenservice apenheul?

Bel 035-2046666

klantenservice apenheul

Beoordeling:

klantenservice apenheul
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Apenheul is een pretpark dat gevestigd is in Apeldoorn. Het pretpark is een dierenpark waar voornamelijk apen te zien zijn. Het is een groen dierenpark, hetgeen betekent dat de dieren in een groene omgeving leven. Er zijn jaarlijks ongeveer 500.000 mensen die de Apenheul bezoeken.
Het is een park dat ook natuurbehoud projecten steunt. Via het Apenheul Natuurbehoud fonds zorgt de Apenheul ervoor dat er diverse projecten kunnen worden uitgevoerd, die betrekking hebben op het behoud van natuur. Ook is er een duurzame locatie in de Apenheul gebouwd, waar diverse bedrijfs- en zakelijke evenementen kunnen worden georganiseerd.
De volgende apen zijn te zien in de Apenheul; Aloatra bamboemaki, Berberaap, Blauwoogmaki, Boliviaanse doodshoofdaap, Bonobo, Geelborstkapucijnaap, Laaglandgorilla, Goudkopleeuwaap, Grijspootdoeroecoeli, Huzaaraap, Hanuman langoer, Huzaaraap, Javaanse Langoer, Ringstaartmaki, Keizertamarin, Kroonsifaka, L’Hoest Meerkat, Manteltamarin, Neusaap, Orang-Oetan (Borneo), Pygmee-oeistiti, Rode brulaap, Rode Titi, Rode Vari, Roodbuikmaki, Slingeraap (Colombiaanse), Springtamarin, Leeuwenstaartmakaak, Witgezichtsaki, Witschouderkapucijnaap, Noordelijke Witwanggibon, Wolaap, Zwarte brulaap, Zwartwitte vari en de Zilver-oeistiti.
De prijzen van de tickets zijn afhankelijk van de leeftijd. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar betalen €18,50 per persoon. Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar betalen €21,- per persoon. Mindervalide personen betalen €18,50 per persoon. Het is ook mogelijk om seizoenkaarten te kopen bij de Apenheul. Voor kinderen tot en met 2 jaar is een seizoenkaart gratis. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar betalen €35,- per persoon en volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar betalen €39,- voor een seizoenkaart. Voor mindervalide personen geldt ook de prijs van €35,- voor een seizoenkaart. Daarnaast is er de zogenaamde Apenheul betaalpas. Hiermee kunnen souvenirs worden gekocht in de souvenirwinkel van het pretpark. De kaart kost €25,- en er staat een tegoed op van €30,-. Deze kaart is slechts een seizoen geldig.

De klantenservice van De Apenheul is te bereiken op het telefoonnummer 055-3575757. De Apenheul is gevestigd aan de J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn. Mocht u per post contact willen opnemen met de Apenheul, kunt u uw brief adresseren aan Stichting Apenheul, Posbtus 97, 7300 AB Apeldoorn. Indien u vragen heeft over de directie en administratie, kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 055-3575700. Indien u vragen heeft over reserveringen en schoolreizen, kunt u hetzelfde telefoonnummer hiervoor bellen. Ook is het mogelijk om een faxbericht te sturen naar de Apenheul. U kunt uw fax sturen naar 055-3575701.
Indien u per mail contact wilt opnemen en vragen heeft over bezoekersinformatie, kan dat door een emailbericht te sturen naar info@apenheul.nl. Indien u een vraag heeft over een reservering kunt u het mailadres reservering@apenheul.nl hiervoor gebruiken. Ook is het mogelijk een algemene vraag te stellen, dan kunt u mailen naar office@apenheul.nl.

Het klantenservice apenheul telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice apenheul

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice apenheul. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice apenheul, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice apenheul

Hulp nodig met het vinden van klantenservice apenheul?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu