U zocht: klantenservice ANWB

Hulp nodig met het vinden van klantenservice ANWB?

Bel 035-2046666

klantenservice ANWB

Beoordeling:

klantenservice ANWB
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Als u het telefoonnummer van ANWB zoekt en u staat met pech langs de kant van de weg dan wilt u natuurlijk niet lang hoeven zoeken. Misschien hebt u niet eens een internetverbinding zodat u niet naar de website van de ANWB kunt gaan. Als u hun nummer niet hebt opgeschreven en een praatpaal bevindt zich kilometers verderop dan kunt u behoorlijk in de puree zitten. Dat is dan ook de reden dat we u op het hart willen drukken dat u dan maar beter ons telefoonnummer nu direct of na het lezen van dit artikel op moet slaan in uw smartphone! Want dankzij nl-contact.nl hebt u het telefoonnummer van ANWB snel te pakken. We zijn niet alleen telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen en dan natuurlijk op kantooruren, u kunt tevens 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze volautomatische sms-dienst. Stuur een sms’je en u ontvangt binnen een paar seconden het telefoonnummer van ANWB of welk nummer u dan ook nodig hebt. Als u met pech langs de kant van de weg staat dan hebt u zo spoedig mogelijk de wegenwacht nodig. Bel na uw aanvraag het telefoonnummer van ANWB en reken maar op een snelle service van de algemene Nederlandsche wielrijders-bond. Deze bond werd eind negentiende eeuw opgericht, tegelijkertijd met de opkomst van zowel de fiets als de auto. Tegenwoordig kunnen ze heel veel voor u betekenen. Van het plannen van een vakantie tot aan het wegslepen van uw auto, deze bond is van alle markten thuis en heeft een belangrijke plek in de Nederlandse samenleving verworven.
Zoek niet langer naar het telefoonnummer van ANWB
Want u hebt nu de ideale website gevonden waar u het telefoonnummer van ANWB mee kunt opzoeken. Hoe gaat u precies te werk als u het telefoonnummer van ANWB nodig hebt?

Gaat u eerst naar onze website toe en zoek dan per categorie naar het bedrijf waarvan u de gegevens nodig hebt of vul het bedrijf in op de zoekbalk.
Dan kunt u zich even kort inlezen en een kijkje nemen op hun eigen website.
Wilt u direct het telefoonnummer van ANWB opvragen? Sms dan naar ons telefoonnummer of bel ons op.

Als u ons belt dan kunnen we kort naar uw problemen en vragen luisteren. Is het nodig om u direct door te verbinden? Dan doen we dat direct. Dit is een gratis service en wat tevens belangrijk is om te weten is het feit dat ons bedrijf niet gesponsord wordt door andere bedrijven. We trekken geen enkel bedrijf voor en willen enkel objectieve informatie bieden. Daarom kunt u per bedrijf kort aangeven hoe u hun service hebt ervaren. Laat een korte reactie achter en geef hun klantenservice een cijfer. Hebt u een bedrijf en wilt u ook worden opgenomen in onze database? Meldt u dan vandaag nog even aan door het online aanmeldingsformulier in te vullen.
We zijn van alle markten thuis dus vergeet niet de site te bookmarken
Waarschijnlijk hebt u in de toekomst niet alleen het telefoonnummer van ANWB nodig maar ook die van uw verzekeraars, uw bank of omdat u een supermarkt een vraag wilt stellen over een product. Dan geldt vanaf nu: bel dan ons nummer want reken er maar op dat we u direct door kunnen verbinden. Onze site wordt dagelijks uitgebreid met nieuwe bedrijven, diensten en instellingen. En mocht er een storing zijn bij een klantenservice dan melden we dat ook direct zodat u niet voor niets belt. Mocht u nog vragen over ons hebben dan kunt u even een e-mail sturen.
De ANWB is een organisatie die zich voornamelijk bezig houdt met reizen, verkeer en toerisme. De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB werd in 1883 opgericht. De oprichters waren onder andere Edo Johannes Bergsma en Dirk ter Haar. De ANWB werd in het leven geroepen als Nederlandsche Vélocipèdisten-Bond op de Maliebaan in Utrecht. In 1885 werd de naam van de ANWB veranderd in de Algemene Nederlandsche Wielrijders Bond. Vanaf 1905 staat de ANWB bekend als bond voor toeristen, waardoor de afkorting geen speciale betekenis meer heeft.
Momenteel houdt de ANWB zich vooral bezig met fietsers, automobilisten, wandelaars, ruiters, motorrijders, watersporters, wintersporters en kampeerders. Bij de ANWB kunnen verschillende verzekeringen worden afgesloten. Ook worden er reizen en testen verkocht en is de zogenaamde Wegenwacht in het leven geroepen, ook is er een alarmcentrale en geeft de ANWB verschillende tijdschriften uit. De ANWB maakt reisgidsen en zorgt voor overzichtelijke routes door middel van wegwijzers. Daarnaast meldt de organisatie files aan de publieke omroep. In 2008 kende de ANWB een ledenbestand van meer dan 3,9 miljoen. De ANWB is dan ook de grootste Nederlandse vereniging.
De klantenservice van ANWB is te bereiken op 088-2692222. Dit telefoonnummer is bestemd voor het opzeggen van een abonnement, product of dienst van de ANWB. Ook bestaat de bel-me-terug optie. In dat geval kan er ook een formulier worden ingevuld, waarbij er een voorkeur kan worden doorgegeven voor een bepaalde dag en een bepaald tijdstip. U kan terug gebeld worden op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 17.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.30 uur. De ANWB belt niet terug op zon- en feestdagen. Mocht u op een zon- of feestdag of zaterdagmiddag na 14.30 uw aanvraag indienen, zal u op de eerstvolgende werkdag terug gebeld worden.
Als u vragen heeft over een bestaande polis is het telefoonnummer 088-2692222 te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 tot 16.00 uur. Ook is het mogelijk vragen over bestaande polissen te stellen middels het online contactformulier.
U kunt tevens contact opnemen met de ANWB via het online contactformulier. Algemene vragen kunnen tevens gesteld worden via sociale media. De ANWB is actief op Facebook en Twitter. E-mailberichten kunnen verstuurd worden door middel van het invullen van het online contactformulier. Het opzeggen of wijzigen van uw lidmaatschap kan niet via het formulier, daarvoor moet contact opgenomen worden met het Leden Service Center.
Op het formulier moet u selecteren welke vraag/klacht u heeft. Daarna kunt u uiteenzetten wat de reden is van het stellen van de vraag of het indienen van de klacht. Het lidmaatschap moet worden ingevuld en het lidmaatschapsnummer, aanhef, achternaam, straat en huisnummer, postcode, plaats, land, telefoonnummer en het e-mail adres.
Ook kan de vraag direct gesteld worden aan Iris, de online vraag en antwoord mogelijkheid. In dat geval zal u zo snel mogelijk antwoord krijgen.
Een klacht indienen is ook mogelijk. Dat kan via het nummer 088-2692222 van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ook bestaat er een klachtformulier, waarin schriftelijk uiteengezet kan worden waar de klacht over gaat. De klacht zal binnen 10 werkdagen worden afgehandeld. Mocht het langer duren, zal de ANWB u hierover ook op de hoogte brengen.

Het klantenservice ANWB telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice ANWB

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice ANWB. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice ANWB, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

pj verwindt

oud ingelandenweg 172 1069wj adresswijzigingklantnr153620595nieuw president allendelaan
6823 1063 VN

A.J.C,Blaauwgeeers

lidm.nr.118871579.Ben 45 jaar lid van de ANWB en gelukkig nog nooit om hulp moeten vragen.Alleen is het wel droevig dat je nu na 45 jaar lidmaatschap, afgescheept word met een
cadeautje van een paar fietslampjes. Op een leeftijd van bijna negentig jaar heb je geen fietslapjes meer nodig. groet Blaauwgeers

Jan Folker

ik rij elke dag op de A73, bij km. paal 53.0 is het naar Maastricht nog 53 km. Bij km. paal 65.1 is het nog 97 km naar Maastricht. Foutje op het 1ste bord denk ik.
Hartelijke groet, Jan Folker 06-20606680

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice ANWB

Hulp nodig met het vinden van klantenservice ANWB?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu