U zocht: klantenservice Anderzorg

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Anderzorg?

Bel 035-2046666

klantenservice Anderzorg

Beoordeling:

klantenservice Anderzorg
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

In Nederland hebben we een heleboel zorgverzekeraars. Wanneer het einde van het jaar nadert en u krijgt weer de kans om te veranderen van zorgverzekering, dan kan het best wel lastig zijn om hier een keuze in te maken. Tenslotte wilt u het liefst zo min mogelijk betalen voor uw zorgverzekering, maar tegelijkertijd moet de dekking natuurlijk wel goed zijn. Wist u dat ze bij Anderzorg al zeven jaar een van de laagste premies in Nederland hebben? En dat is niet het enige voordeel van deze zorgverzekeraar.

Ziekenhuis
Huisarts
Tandarts

Bij deze zorgverzekeraar verdiepen zij zich niet alleen in u en wat het beste voor u is. Dit kunnen zij zo goed doen door zich ook te verdiepen in de uiteenlopende ziekenhuizen, huisartsen en tandartsen die ons land rijk is. Hierdoor kunt u dan ook bij ieder ziekenhuis, huisarts en tandarts terecht. Waar veel andere zorgverzekeraars hier de nodige beperkingen in hebben, geloven ze bij Anderzorg dat het veel beter is voor u dat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Wanneer u overstapt via bijvoorbeeld het telefoonnummer van Anderzorg, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over of u wel of niet bij uw huisarts kunt blijven of dat u naar een ziekenhuis dat een stuk verder ligt moet als u een dokter moet zien. Als u hier meer informatie over wilt, dan kunt u uiteraard contact opnemen via het telefoonnummer van Anderzorg. 
Een snel antwoord via het telefoonnummer van Anderzorg
U kunt uiteraard contact opnemen met Anderzorg via verschillende methodes. Zij garanderen u een supersnel antwoord wanneer u contact opneemt via een van de social media kanalen. Het is echter niet verstandig om te vragen om persoonlijke details via dit soort media. Het is daarom een stuk fijner om het telefoonnummer van Anderzorg bij de hand te hebben. En hiervoor hoeft u het internet niet eens op. Wanneer u contact opneemt met NL Contact dan kunt u al binnen enkele minuten doorverbonden zijn met het juiste telefoonnummer van Anderzorg. Hiervoor hoeft u zelf dus niets op te zoeken. Het enige wat u moet doen, is het nummer 0900-0700 bellen en een van de medewerkers van NL Contact zal u dan verder helpen. Uiteraard kunt u de contactgegevens en het telefoonnummer van Anderzorg ook op de website van NL Contact vinden. Op deze website vindt u alle contactgegevens van belangrijke bedrijven in Nederland. Het is dus zeker een pagina om op te slaan en hier regelmatig terug te keren als u een telefoonnummer nodig heeft van een bepaald bedrijf in Nederland. Heel veel mensen vinden het erg prettig dat zij direct doorverbonden kunnen worden en zo dus geen moeite meer hoeven te doen om een klantenservice te bereiken. 
Het telefoonnummer van Anderzorg via de sms
Ze bieden bij NL Contact ook de mogelijkheid aan om het telefoonnummer van Anderzorg via een sms-bericht aan u toe te sturen. Deze dienst is geheel gratis en als u het bericht bewaart kunt u dus altijd snel contact opnemen met het telefoonnummer van Anderzorg. Of u nu een vraag heeft over een bepaalde declaratie of dat u meer wilt weten over de zorgverzekeringen die zij aanbieden. U krijgt op deze manier altijd snel een antwoord op uw vraag. Neem vandaag nog een kijkje op de website van NL Contact om erachter komen wat zij voor u kunnen betekenen. En vergeet voornamelijk niet om hier naar terug te komen als u weer eens een telefoonnummer van een bepaald bedrijf in Nederland nodig heeft. Dit is de makkelijkste manier om het op te zoeken.
Zorgverzekeraar Anderzorg werkt samen met Menzis Zorgverzekeringen. Met één van de laagste premies van Nederland biedt Anderzorg een kwalitatief goede, doch goedkope zorgverzekering. Anderzorg kan lage premies garanderen omdat zij samenwerken met Menzis. Menzis is een bekende zorgverzekeraar die bekend staat om het inkopen van goede zorg. Anderzorg, als partner van Meniz, profiteert van deze inkopen. Anderzorg hoeft op deze manier namelijk zelf geen zorginkopers in dienst te nemen die afspraken maken met ziekenhuizen, tandartsen en fysiotherapeuten. Zo bent u verzekerd van goede zorg, maar kan er enorm gespaard worden in de kosten. Daarbij heeft u nog steeds een optimale keuzevrijheid in zorgaanbieders.

Anderzorg werkt op een moderne manier. U kunt veel online regelen. Via Mijn Anderzorg, de Zorgvinder en de Anderzorg declaratie app heeft u zelf inzicht en controle over uw zorgverzekering. Als gevolg hiervan kunnen kosten worden gespaard en wordt uw premie vanzelfsprekend goedkoper. Vanwege de moderne werkingsvorm van Anderzorg verloopt het contact met de medewerkers voornamelijk online. De Anderzorg Klantenservice kunt u bereiken door een chatgesprek te starten via de website www.anderzorg.nl. U kunt live chatten met één van de medewerkers van de Anderzorg Klantenservice, elke werkdag van 08:30 tot 17:00 uur. Echter, indien er geen medewerker beschikbaar is kunt u de chatoptie ook niet gebruiken. U dient het dan op een later moment nogmaals te proberen. Naast de chatoptie kunt u tevens een e-mail sturen met uw vragen of opmerkingen. Deze e-mail kunt u opstellen via de website middels een online contactformulier. De klantenservice van Anderzorg streeft ernaar uw vraag binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Tot slot is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de Anderzorg Klantenservice. Dit kost u 15 eurocent per minuut. Voor complexe vragen is dit een goede oplossing.

Anderzorg werkt veel via social media. U kunt bijvoorbeeld een medewerker van de Anderzorg Klantenservice bereiken via Twitter en Facebook. Gedurende de hele dag kan je door een bericht naar het Anderzorg account te sturen contact met de klantenservice opnemen, zonder telefoonkosten en zonder wachttijden. Daarnaast vindt u veel informatie, antwoorden op veelgestelde vragen en handige tips op de immer bijgewerkte blogs van de Anderzorg Klantenservice. Ontvangt de klantenservice vaak dezelfde soort vragen, dan proberen zij de service te bieden door antwoord te geven op deze vragen zonder dat u contact hoeft op de nemen met de klantenservice. Deze blogs spelen overigens ook altijd in op de actualiteit.

Het klantenservice Anderzorg telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Anderzorg

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Anderzorg. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Anderzorg, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★☆
Ik had een nieuwe bril aangeschaft bij Hans Anders, na de operatie van staar aan beide ogen. Vraag is : Krijg ik een vergoeding van jullie zorg instelling? Zo ja gaarne bericht? Spreeuwenlaan 89/ 1742 GS in Schagen.
- Gleichmann P.A.

H,Norder

nw,e.mailadres is h.norder39@live,nl.

HHJ Mentink

Geen telefoonnr. voor klanten in het buitenland. Ik zou graag een formulier ontvangen dat ingevuld moet worden voor naar Turkije te reizen.

WJJ Pijnenburg

In uw correspondentie worden we gewoonlijk met u aangesproken. De laatste tijd wordt evenwel je en jij gebruikt. Wij stellen dat echt niet op prijs. Ik vraag u dan ook om in de correspondentie met ons gewoon weer u te gebruiken. Bij voorbaat dank.

John wallerbos

Mijn nieuwe emailadres is j.wallerbos@upcmail.nl

VRIES0020@ZIGGO.NL

HEB GEPREIDE BETAALING AAN GEVRAAGT EN GEKREGEN EN MOCHT DIT IN 6 KEER BETALEN EN HEB AL TWEE KEER BETAAL VOLGENS AFSPRAAK EN NU GAAN JULLIE DREIGEN MET EEN DEURWAARDER MAKEN JULLIE ALTIJD VAN DIE AFSPRAAKEN

j.hilhorst, verzekeringsnummer 500437

Ik ontving een betalingsverzoek voor een restantje van 30,00 euro voor de jaarpremie van 2016. Dit restant is op 26-02-2016 bij mij afgeschreven. Het was een foutje van mij.
Ik vind het erg grof om te dreigen met de deurwaarder en alle andere
ellende die mij boven het hoofd hangt. Jullie hebben voor het hele jaar de premies binnen. Ik zou het op prijs stellen als jullie het adres en telefoonnummer eens zouden gaan vermelden op het briefpapier.
Ben benieuwd of jullie mij nu nog graag helpen?

smein

goedendag naam ,sietse mein verz nr ,22824847/3333; vraagstelling gisteren bij de huisarts geweest,conclusie zwaar Träuma verwerking ,contact met Psychiater as dinsdag , ben ik hier voor verzekerd. afspr bij huisarts as vrijdag , graag hoor ik hierover met dank sietse mein

keijbets

dit is veel te duur dit kunnen de mensen in deze tijd niet meer betalen 90 min aan de lijn en het kost je gelijk 7,20 niet normaal

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Anderzorg

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Anderzorg?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu