U zocht: klantenservice Amusementspark Tivoli

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Amusementspark Tivoli?

Bel 035-2046666

klantenservice Amusementspark Tivoli

Beoordeling:

klantenservice Amusementspark Tivoli
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Amusementspark Tivoli is een grote outdoor speeltuin en is gevestigd in Berg en Dal, in de omgeving van Nijmegen. Het is een leuk pretpark dat gericht is op basisschoolkinderen en is daarmee erg toegankelijk voor het organiseren van schoolreisjes en kinderfeestjes.
Amusementspark Tivoli heeft meer dan 30 attracties en speeltoestellen, waar de bezoekers heel de dag in en op kunnen spelen.
Er zijn verschillende attracties in het park. Zo kunnen kinderen in een achtbaan, zijn er botsboten, luchtkussens, zweefmolens, trampolines, botsauto’s, draaimolens, treintjes, buggy’s en een midgetgolfbaan. Daarnaast beschikt Amusementspark Tivoli over een binnenspeeltuin. Er zijn tevens vaak verschillende animatiefiguren te zien.
Sinds 2015 is er een nieuw speeltoestel, de zogenaamde Sona Boog. Dit is een interactief geluidsspeeltoestel. Er zijn verschillende mogelijkheden en door een keer op de knop te drukken, kunnen die mogelijkheden worden geactiveerd. De kinderen kunnen op een interactieve manier kennis maken met geluid en muziek. Er is een camera geïnstalleerd in het speeltoestel, waar het toestel vervolgens op reageert. Het is niet moeilijk om in het toestel te spelen, waardoor het toegankelijk is voor kinderen van alle leeftijden.
Ook is er een nieuwe bouwplaats, de Toffi’s Bouwplaats. Hier kunnen kinderen een eigen hut bouwen met houten planken.
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €12,50 aan de kassa. De kaarten zijn online ook te verkrijgen en bedragen €11,50 voor volwassenen en kinderen. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen. Personen van 65 jaar en ouder kunnen een kaart aan de kassa kopen voor €6,-. Deze kaarten kosten online €5,50.
Ook is er een speciaal speel en smularrangement. Hierbij krijg je entree voor het park en de midgetgolfbaan, friet met mayonaise, een frikandel en limonade. Deze kaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop. Kaarten die online worden gekocht zijn voordeliger. De kaarten kosten €15,95 aan de kassa en €15,25 via internet.
U kunt de klantenservice van Amusementspark Tivoli bereiken op het telefoonnummer 024-6844444. Mocht u schriftelijk contact op willen nemen, kunt u uw brief adresseren aan Amusementspark Tivoli, Oude Kleefsebaan 116, 6571 BK Berg en Dal. Op de website is een overzicht opgenomen van antwoorden op veel gestelde vragen. Ook kunt u een email sturen naar de klantenservice van Amusementspark Tivoli. U kunt uw emailbericht versturen naar info@parktivoli.nl. Ook kunt u contact opnemen via de sociale media. Amusementspark Tivoli is actief op Twitter en Facebook. Mocht u de nieuwsbrief willen ontvangen, kan dat door u op te geven via de website.

Het klantenservice Amusementspark Tivoli telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Amusementspark Tivoli

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Amusementspark Tivoli. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Amusementspark Tivoli, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Amusementspark Tivoli

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Amusementspark Tivoli?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu