U zocht: klantenservice Allianz

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Allianz?

Bel 035-2046666

klantenservice Allianz

Beoordeling:

klantenservice Allianz
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Allianz Klantenservice.
Allianz is een verzekeringsmaatschappij die van oorsprong Duits is. Het bedrijf Allianz heeft ongeveer 170.000 werknemers, verspreid over ruim 70 landen. Het bedrijf Allianz werd opgericht in 1890 in de Duitse hoofdstad Berlijn. In 1949 verhuisde het hoofdkantoor van Allianz naar München. In de loop van de 19e eeuw opende Allianz een tweede kantoor in de Engelse hoofdstad Londen. Na de tweede wereldoorlog ontstonden er meerdere vestigingen. Zo opende Allianz in de jaren vijftig een vestiging in Parijs, in de jaren zestig in Italië en in de jaren zeventig in Nederland, Spanje, Brazilië en de Verenigde Staten. In de jaren tachtig nam Allianz de Britse verzekeraar Cornhill Insurance PLC over, in combinatie met een belang in de Italiaanse verzekeraar Riunione Adriatica di Sicurita (RAS). In 2006 nam Allianz de overige aandelen van de Riunione Adriatica di Sicurita over en in 1990 begon Allianz aan een uitbreiding in Oost Europa. Allianz opende toen acht verschillende vestigingen in acht verschillende landen. Tegelijkertijd nam Allianz ook nog de Amerikaanse verzekering maatschappij Firemand’s Fund over. Na deze overname had de directie van Allianz de smaak goed te pakken, want toen besloten zij ook nog de Franse verzekeraar Assurances Generales de France (AGF) over te nemen. Al deze verschillende overnames werden gevolgd door een uitbreiding in Azië, waar een aantal joint ventures plaatsvonden. Dit is een vorm van samenwerking waarbij verschillende bedrijven allemaal een deel van hun vermogen samenvoegen om zo samen een nieuw bedrijf op te richten. Dit nieuw te ontstane bedrijf heeft vervolgens een gezamenlijke rekening en risico. Allianz nam toen ook nog een aantal bedrijven over in China en Zuid-Korea en in 2001 nam Allianz als kers op de taart ook nog de Dresdner bank over. Allianz betaalt mee aan het Duitse stadion Allianz Arena en is tevens de hoofdsponsor van het ATP toernooi Allianz Swiss open. Tevens beheert Allianz de Allianz Nederland kunstcollectie. Dit is een initiatief waarmee kunstenaars die nog geen groot portfolio hebben en net beginnen met hun kunst ondersteund worden. Sinds oktober 2014 ondersteunt Allianz de voetbalclub RSC Anderlecht als sponsor. Sinds 2003 bestaat Allianz Nederland. Dit is ontstaan vanuit een fusie tussen Royal Nederland en de Zwolsche Algemeene, wat twee voormalige verzekering maatschappijen zijn. Momenteel heeft Allianz een marktaandeel van 2%, wat Allianz de tien na grootste Nederlandse verzekeraar maakt. In 2012 bedroeg de omzet van Allianz 1,178 miljoen euro. De winst was in dat jaar zo’n 92 miljoen euro. Wanneer men vragen, klachten, opmerkingen of suggesties heeft over Allianz, kan met terecht bij de Allianz Klantenservice. Het team van de Allianz Klantenservice staat voor u klaar om uw vragen, opmerkingen, klachten of suggesties zo goed mogelijk te beantwoorden, waardoor u weer meer duidelijkheid heeft over de gang van zaken.

Het klantenservice Allianz telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Allianz

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Allianz. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Allianz, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Allianz

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Allianz?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu