U zocht: klantenservice Alitalia

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Alitalia?

Bel 035-2046666

klantenservice Alitalia

Beoordeling:

klantenservice Alitalia
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Alitalia, formeel Alitalia — Compagnia Aerea Italiana S.p.A., is de nationale luchtvaartmaatschappij van Italië. Sinds 2009 is Alitalia, na een doorstart van het oude Alitalia-Linee Aeree Italiane, eigendom van de Compagnia Aerea Italiana en Air France-KLM. De maatschappij maakt deel uit van de luchtvaartalliantie SkyTeam.

Het klantenservice Alitalia telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Alitalia

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Alitalia. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Alitalia, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

G.Flaton

De koffers, van mij en mijn zussen, dd. 01-09-2014 jl. waren niet meegekomen van Rome naar Brindisi. Het gevolg geen kleding voor het feest en medicatie die in de koffer zat.
Alitalia in Brindisi zou ons bellen als de koffers geland waren na 2 dagen nog geen bericht. ook kregen we geen contact met de maatschappij aldaar daaarom zijn we op 3 september zelf terug gegaan naar het vliegveld. 1 uur rijden, Het personeel had de situatie niet in de hand met al de clames die ze kregen dus mochten we zelf zoeken in de berg koffers. Gelukkig stonden ze erbij en mochten deze meenemen. Totaal geen controle of de koffer van jouw was. iedereen kan zomaar een koffer mee nemen.
Wij waren niet blij met de gang van zaken en willen de kosten die we hebben moeten maken bij alitalia neerleggen. Graag reactie hoe wij dit kunnen doen.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Alitalia

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Alitalia?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu