U zocht: klantenservice Alex

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Alex?

Bel 035-2046666

klantenservice Alex

Beoordeling:

klantenservice Alex
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Nederlandse beleggersbank Alex werd in 1999 opgericht. Het is de eerste beleggersbank dat zich online richtte op particulieren. En dat zorgde voor een ware revolutie omdat men tegen veel lagere prijzen beleggingen kon maken terwijl de tools online beschikbaar kwamen. Vele bekende banken zijn hier dientengevolge ook op ingesprongen op het online aanbieden. Maar Alex is nog altijd de grootste met meer dan honderdduizend klanten. Wilt u het telefoonnummer van Alex hebben omdat u graag wat meer wilt weten over online beleggen? Misschien hebt u veel geld kunnen opsparen of bent u in handen gekomen van een flinke erfenis. Als u dat geld wilt investeren zodat het qua waarde toeneemt en u het later aan uw kinderen wilt schenken dan is het geen slecht idee om al uw prangende vragen met behulp van het telefoonnummer van Alex te stellen aan hun klantenservice. Maar hebt u al even rondgekeken op hun website en komt u er niet helemaal uit omdat er meerdere nummers vermeld staan? Dan kunt u tevens het telefoonnummer van Alex opvragen via onze website: nl-contact.nl. In deze tekst willen we u graag wat meer uitleggen over ons speciale nummer waar u het telefoonnummer in een handomdraai mee kunt opvragen.
Het telefoonnummer van Alex bij de hand hebben
U hebt aldus het telefoonnummer van Alex nodig. Dan hebt u diverse mogelijkheden:

Gaat u allereerst naar onze website toe.
En bel dan met ons telefoonnummer.
Onze service geeft u via de telefoon het telefoonnummer van Alex maar ze kunnen u ook direct doorverbinden!
Wilt u liever via de SMS het telefoonnummer van Alex ontvangen? Dat is 24 uur per dag, 7 dagen per week een goede optie.

U leest het, als u het telefoonnummer van Alex snel nodig hebt dan kunt u het beste onze website gebruiken. U bent nauwelijks geld kwijt want een dergelijk telefoongesprek duurt hoogstens 2 minuten terwijl u slechts 80 cent per minuut betaalt plus eventuele mobiele kosten. En het versturen van een SMS is geheel gratis. Omdat wij de mogelijkheid bieden om u direct door te verbinden met de juiste afdeling van de klantenservice van deze beleggersbank hoeft u niet diverse bandjes af te luisteren en staat u niet al te lang in de wacht. Die liedjes die u dan hoort zijn niet bepaald om over naar huis te schrijven en het voelt in zijn geheel vrij afstandelijk aan. Toch is bellen over geldzaken handiger dan mailen. U krijgt ten eerste direct iemand aan de lijn zodat u snel antwoord krijgt op uw kwesties. En ten tweede vinden vele mensen het prettiger om over dit soort zaken iemand persoonlijk te spreken. Dat is ook wel logisch want het kan gaan om vele tonnen.
Bel ons gerust even op als u nog vragen hebt
Vanaf nu kent u een ideale website waar u het telefoonnummer van Alex en dat van allerlei andere banken mee kunt opvragen. Vergeet u dus niet om onze website te bookmarken of het telefoonnummer even op te slaan in uw smartphone? U weet immers maar nooit wanneer het van pas komt. Wij zijn niet aangesloten bij een bepaalde sector of een bedrijf en worden niet door hen gesponsord. Hebt u bijvoorbeeld een bedrijf en wilt u tevens graag worden weergegeven in onze database? Dan kunt u zich hiervoor gratis aanmelden. Daarnaast kunnen bezoekers een recensie en rating achterlaten zodat toekomstige bellers weten wat ze kunnen verwachten van de klantenservice van een specifieke verzekeraar, bank of een bedrijf in een andere categorie. Hebt u hier nog specifieke vragen over? Dan kunt u ons direct even mailen.
Alex is een bank waar particulieren via internet zelfstandig kunnen beleggen.
Alex Beleggersbank is opgericht in 1999 door Rene Frijters en Peter Verhaar samen met Bank Labouchere. De bank maakte als eerste in Nederland zelfstandig beleggen via internet beschikbaar voor particuliere beleggers. Dit bracht een revolutie in de bankwereld teweeg omdat professionele gereedschappen zoals streaming koersen tegen een laag tarief beschikbaar werden gesteld aan niet-professionele beleggers. Hierdoor werden de traditionele grootbanken zoals ABN AMRO en ING Bank gedwongen om ook beleggen via internet mogelijk te maken en hun tarieven te verlagen. Veel actieve beleggers waren echter al overgestapt naar Alex of (voormalig) concurrent Binckbank.
Alex Beleggersbank heeft ruim 100.000 klanten en is de grootste aanbrenger van particuliere orders op zowel de effectenbeurs als de derivatenbeurs van Euronext. Voor verschillende soorten beleggers zijn er mogelijkheden en daarnaast is het mogelijk een spaarrekening te openen bij Alex. Hiermee schuift het op richting de traditionele consumentenbanken.
Diensten van Alex zijn onder meer Alex Advies, Vermogensbeheer, Alex Sparen, Alex Academy en Alex Pro voor professionele beleggers.

Het klantenservice Alex telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Alex

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Alex. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Alex, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Alex

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Alex?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu