U zocht: klantenservice Ajax Shop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ajax Shop?

Bel 035-2046666

klantenservice Ajax Shop

Beoordeling:

klantenservice Ajax Shop
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Ajax is het officiële voetbalelftal van de stad Amsterdam. Wedstrijden worden gespeeld in het alom bekende stadion de Amsterdam ArenA. De Amsterdam ArenA is gelegen in de Bijlmer, in Amsterdam Zuidoost. Speciaal voor de grootste fans van Ajax is er een speciale Ajax Shop geopend waar allerlei verschillende merchandise van Ajax gekocht kan worden. Merchandise van Ajax is er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u van het seizoen 2014/2015 zowel het training tenue als het uit en thuis tenue kopen. Deze kunt u in verschillende maten kopen. De gemakkelijkste manier op Ajax merchandise te kopen bij de Ajax Shop is via de website van de Ajax Shop. Dit is www.ajaxshop.nl. Niet alleen de huidige uit en thuis tenues zijn hier te koop, ook allerlei andere soorten merchandise kan u hier kopen. Voorbeelden van deze merchandise, ook wel “fan-items” genoemd, zijn bijvoorbeeld Ajax voetballen, Ajax caps, Ajax mutsen, Ajax schrijfwaren, Ajax mokken, Ajax sjaals, Ajas smartphone accessoires, Ajax tassen, Ajax vlaggen, Ajax sieraden, Ajax horloges, Ajax kaarten, Ajax handdoeken, Ajax nachtkleding en Ajax dekbedden. Ook kunt u bij de Ajax Shop verschillende soorten Ajax kleding kopen. Bij Ajax kleding heeft u bij de Ajax Shop de keuze uit verschillende soorten. Van oude tenues tot huidige tenues, en van Ajax denim tot kleding met het oude logo van Ajax. Het is voor de medewerkers van de Ajax Shop heel erg belangrijk dat hun klanten erg tevreden zijn met de kwaliteit van de producten die ze leveren. De Ajax Shop zal het dan dus ook zeer op prijs stellen wanneer eventuele klachten, vragen, opmerkingen of tips gemeld worden. Het is dan ook niet gek dat de Ajax Shop klantenservice zeer hoog in het vaandel heeft staan. De Ajax Shop klantenservice bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Het is voor de Ajax Shop klantenservice namelijk erg belangrijk dat elke klant genoeg manieren heeft om de Ajax Shop klantenservice te bereiken. De meest gemakkelijke manier om het een en ander te weten te komen over de Ajax Shop en over de Ajax Shop klantenservice is de “veelgestelde vragen” pagina op de website van de Ajax Shop. Op specifieker te zijn staat de “veelgestelde vragen” pagina van de Ajax Shop op de webpagina van de Ajax Shop klantenservice. Dit is www.ajaxshop.nl/nl/klantenservice. Deze pagina geeft tevens een overzicht van de verschillende onderdelen van de Ajax Shop klantenservice. Echter, het kan natuurlijk voorkomen dat uw vraag niet tussen de “veelgestelde vragen” van de Ajax Shop klantenservice staat. Dan is het natuurlijk ook mogelijk om direct contact op te nemen met de Ajax Shop klantenservice. Dit kan gelukkig telefonisch. Het telefoonnummer van de Ajax Shop klantenservice is 0900 232 2529 en is te bereiken van maandag tot en met zaterdag. Op maandag tot en met vrijdag kunt u de Ajax Shop klantenservice bereiken van 09.00 in de ochtend tot en met 20.00 in de avond. Op zaterdag kunt u de Ajax Shop klantenservice bereiken tussen 10.00 en 14.00.

Het klantenservice Ajax Shop telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ajax Shop

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ajax Shop. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ajax Shop, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ajax Shop

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ajax Shop?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu