U zocht: klantenservice Achmea

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Achmea?

Bel 035-2046666

klantenservice Achmea

Beoordeling:

klantenservice Achmea
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Achmea is de grootste verzekeraar in Nederland. Achmea verzekert haar klanten voor schade, zorg en inkomen. Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens kiest voor een verzekering van een van de Achmea-merken. Deze merken bestaan uit Agis Zorgverzekeringen, Avero Achmea, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Inshared, Interpolis, OZF Achmea, Pro Life Zorgverzekeringen, Staalbankiers, Syntrus Achmea, Woonfonds en Zilveren Kruis Achmea. Bij alle merken van Achmea kan de klant terecht voor verzekeringen op het gebied van zorg en schade om uw inkomen voor later veilig te stellen. Ook kan u uw bancaire en hypothecaire diensten veilig stellen.

De zorgverzekeraar heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1811. Het begon ooit in het Friese dorpje Achlum. De boer Ulbe Piers Draisma wilde het bezit van 39 boeren en notabelen verzekeren tegen brand. Dit was een ondernemend plan, ontstaan uit solidariteit. Als er namelijk daadwerkelijk brand uit zou breken, zou de boer en zijn gezien aan de bedelstaf raken. Bij de waarborgmaatschappij Achlum konden boeren zich verzekeren tegen dit risico. In ruim 200 jaar is het bedrijf gefuseerd met andere verzekeraars die de coöperatieve achtergrond delen. Met iets minder dan 17.000 medewerkers in Nederland en 4.000 buiten Nederland ontzorgt Achmea inmiddels een brede klantengroep. Ook is Achmea in zeven Europese landen actief. De belangrijkste activiteit van Achmea is, ook in het buitenland, verzekeren.

Achmea krijgt regelmatig vragen over de verzekeringsgroep en de merken. Op de website van Achmea, www.achmea.nl, vindt u een aantal veelgestelde vragen. Hier vindt u ook veel informatie over de verschillende merken, financiële zaken en andere dingen. Als u meer wilt weten over de merken, kan u klikken op het merk voor de contactgegevens. Daarnaast is er een Webcare team bereikbaar via Twitter, Facebook en Linkedin. Dit Webcare team staat dag en nacht klaar voor u en al uw vragen. Ook kan u een e-mail sturen als u vragen heeft. Mocht u het antwoord op uw vraag niet op de website, www.achmea.nl, vinden, dan kan u uiteraard ook de telefonische klantenservice van Achmea bereiken. De medewerkers van de Achmea klantenservice staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen over verzekeringen en andere zaken. Daarnaast staan woordvoerders 24 uur per dag klaar. Deze woordvoerders zijn er vooral voor journalisten en redacties.

Het klantenservice Achmea telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Achmea

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Achmea. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Achmea, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

muhammed bayaz

De klantenservice van achmeja heeft mij goed geholpen.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Achmea

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Achmea?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu