U zocht: klantenservice A.O. Smith

Hulp nodig met het vinden van klantenservice A.O. Smith?

Bel 035-2046666

klantenservice A.O. Smith

Beoordeling:

klantenservice A.O. Smith
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Wat doet A.O. Smith?
A.O. Smith is een bedrijf met een rijke geschiedenis die terugblikt tot aan het jaar 1874. Het begon allemaal in het plaatsje Wisconson in de Verenigde Staten met het produceren van kinderwagenonderdelen. Sindsdien is A.O. Smith corporation uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van huishoudelijke en industriële waterverwarmers. Het bedrijf heeft de mogelijkheid tot het produceren en distribueren in meer dan 60 landen en is hierdoor goed toegankelijk voor haar klanten wereldwijd. A.O. Smith maakt gebruik van vernieuwende techniek en milieu vriendelijke oplossingen. A.O. Smith is een bedrijf dat zeer klantgericht is. De klantenservice van A.O. Smith is dan ook voor alle klanten makkelijk te bereiken.

Wat heeft A.O. Smith te bieden
Op het gebied van boilers heeft A.O. Smith een ruim assortiment. Zo kan je kiezen uit een zonneboiler. De zonneboiler is een zeer milieu vriendelijke oplossing voor het gebruik van een elektrische boiler. Hij maakt gebruik van duurzame energie, namelijk de zon. Het voordeel van een zonnesysteem van A.O Smith is dat deze een stuk hoger rendement heeft dan andere zonneboilers verkrijgbaar op de markt. A.O. Smith heeft ook een warmte pomp in de aanbieding. Dit is een boiler die gebruik maakt van de nog warme omgevingslucht. Verder zit er een condenserende boilers in het assortiment. Dit zijn boilers die een zeer hoog rendement behalen door gebruik te maken van de warmte die vrijkomt bij de verbranding van het gas.
Een gasboiler is een comfortabele oplossing voor het verwarmen van water. A.O. Smith heeft een ruim assortiment voor zowel huishoudelijk als ook voor groot commercieel gebruik.
A.O. Smith heeft voor plaatsen waar er geen alternatieve brandstoffen aanwezig zijn ook elektrische boilers in de aanbieding. Een groot voordeel van deze boiler is dat hij gemakkelijk te installeren is. Als laatste heeft A.O. Smith u een indirecte boiler te bieden. U kunt hiervan gebruik maken als u warm water moet opslaan. Deze boilers zijn te verkrijgen in verschillende maten. De klantenservice van A.O. Smith helpt u graag bij het kiezen van de juiste boiler voor uw situatie. Schroom dus niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

De klantenservice
De klantenservice van A.O. Smith staat altijd open voor al uw vragen. Ze beantwoorden graag alle vragen met betrekking op de boilers en andere producten van A.O. Smith. Ook kunt u vragen stellen over prijzen, bijvoorbeeld als u zeker wil weten dat u de beste prijs kwaliteitskeuze maakt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van dit soort vragen. Ook vragen over onze verkoopkanalen kunt u aan onze klantenservice stellen. Zij vertellen u graag waar u uw product kan ophalen en wanneer dit mogelijk is. Voor technische vragen over onze producten verwijst de klantenservice u graag door naar de Technical Support Group.
Kortom, heeft u een vraag over onze producten, prijzen of verkoopkanalen dan staat er altijd iemand van de klantenservice van A.O. Smith voor u klaar!

Het klantenservice A.O. Smith telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice A.O. Smith

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice A.O. Smith. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice A.O. Smith, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice A.O. Smith

Hulp nodig met het vinden van klantenservice A.O. Smith?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu